Translate

luni, 11 martie 2013

Garanția calității-Jolidon


Fondată în 1993 la Cluj Napoca, România, compania Jolidon şi-a câştigat poziţia de lider incontestabil al pieţei româneşti de lenjerie şi costume de baie, devenind şi unul dintre jucătorii importanţi ai pieţei internaţionale. Creativitatea europeană, calitatea şi seducţia sunt elementele care definesc produsele fabricate de Jolidon.
Femeile sunt fascinate de tot ce inseamna moda, dar cu totii stim ca moda se schimba odata cu anotimpul, iar ceea ce ramane neschimbat la toate dintre noi este stilul vestimentar pe care ni l-am ales si care bineinteles ne caracterizeaza si spune foarte multe despre noi.

Consider ca mai important decat a fii super fashion este sa stii sa porti cu atitudine orice tinuta, indiferent daca mai este sau nu la moda. Daca te simti bine si te simți mandru de ceea ce porti asta se va vedea si va transmite celor din jur atitudinea ta pozitiva si te va pune mereu intr-o lumina buna fata de ceilalti.


Stilul este foarte important, pentru ca se stie ca haina il face pe om. Mai mult decat atat ceea ce purtam poate spune foarte multe si despre personalitatea noastra.

Am rămas impresionat la vederea acestui articol! Fiind un accesoriu tipic masculin pentru sezonul primăvară-vară, făcând parte din colecția costumelor de baie Jolidon am descoperit că materialul este unul deosebit, lycra. Forma lungă cât și tipul gen boxeri sunt perfect adaptați pentru talia medie. Cât privește compoziția (80 la sută poliamidă și 20 la sută elastan) se pliază perfect pe gustul meu, iar un alt punct forte constituindu-l imprimeul uni.
Un alt articol deosebit este acest maiou.Inclus în colecția Basic Men, cu o linie clasică concepută pentru orice fel de pretenșie și gust,alcătuit din bumbac în totalitate este unul dintre cele mai bine accesate și vîndute articole pentru bărbați.
Mai mult ca sigur că acest fain și util accesoriu este indispensabil publicului masculin, obiect vestimentar ce l-am comandat și eu, prin cumpărăturile online, luna trecută.
 De asemenea  un alt articol interesant este acesta.Respectând acea finețe , Jolidon a creat numeroase modele de-a dreptul fantastice. Acesta se distinge prin rafinamentul și sobrietatea liniilor, culoarea albastru marin fiind una dintre cele mai des întâlnite în propria mea garderobă.
Ultimul accesoriu (dar nu cel din urmă ) este cea legată propriu-zis de linia ce poartă denumirea înșelept alaesă- Freesia Fresh.
Consider că acest accesoriu pune în valoare toată personalitatea feminină în toată splendoarea. exuberanța sa.Este adaptată oricărui stil deoarece reușește să îmbine materiale fine, de-a dreptul vaporoase, răcoroase.Având un design nou, revoluționar ăn care tipul de dantelă este unul aparte, delicat, mă conduce cu gândul la acea perioadă în Istoria Omenirii denumită Romantism.
De ce oare? Simplu și la obiect cauzat de numeroasele fundițe satinate, perle ce sporesc gradual nota de mister, de efuziune, de autentic romantism a oricărei doamne sau domnișoare.
 Un vechi proverb românesc spunea - Acul este mic , dar scumpe haine coase.De accea, i-aș dărui viitoarei mele prietene un asemenea set deoarece ar bucura-o și i-ar crea o impresie de cuceritoare.Mai mult decât atât,cum se știe moda își pierde valoarea dar stilul rămâne etern.
 Asocierea cu Romantismul mi-a creat o imagine colorată asupra avatarurilor feminine din perspectiva căruia moda nu ar fi ceva ce ar exista numai ăn rochii. Moda este pretutindeni,este legată de idei de viață, de absolut tot ceea ce ne înconjoară. De aceea ar trebui să ne răsfățăm prietenele, iubitele, soțiile cu acest gen de cadouri deoarece diferența dintre stil și modă o reprezintă CALITATEA!
 Iar firma Jolidon este una dintre garanțiile de necontestat ale acestui lucru.Prinţesa modernă, seducătoarea îndrăzneaţă, diva elegantă, femeia iubitoare de confort, fiecare dintre ele găseşte în orice magazin ce comercializează produse Jolidon  articole de lenjerie de înaltă calitate care  pun în valoare personalitatea și sporesc încrederea.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2013.

                                          Zadkielix alias Prof drd Daniel Mihai



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu