Translate

joi, 23 august 2012

Petitie impotriva desfiintarii postului TVR Cultural!!!

În conformitate cu hotărârea Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, nr. 106 din 10.08.2012, se propune o nouă structură ”bazată pe fluxuri de producție și pe fluxuri economice reale și simplificate”. În această nouă structură, canalul TVR Cultural nu va mai exista, el urmând să-și înceteze emisia. 
TVR Cultural a fost creat în 2002, având ca model postul franco-german Arte şi alte canale occidentale de cultură subvenţionate, adresându-se în pincipal publicului educat, doritor de cultură. La noi în țară este singurul canal de acest gen.
În România există o mulțime de lucruri stupide, vulgare, dăunătoare, iar numărul lor este în creștere. Totuși…nu e prea mult să încercăm să distrugem chiar tot ce e bun?
SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIŢIE PENTRU CA TVR CULTURAL SĂ ÎȘI CONTINUE EMISIA !


    ...
  Si, sa nu ajungem ca personajul din acea fotografie de mai jos sa arboram acel mesaj in sali de teatru, ci la TVR CULTURAL!
  ACUM ORI NICIODATA!!!!


                  
                                              Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Intr-o tara ce se vrea a fi "colonizata" de fel de fel, disparitia TVR Cultural ar fi o TRAGEDIE! De aceea, ar trebui sa existe oameni ce sa creada si sa faca valva cu aceasta forma decenta de a face lobby culturii, sui generis!

    RăspundețiȘtergere