Translate

miercuri, 4 iulie 2012

Simboluri oculte


 traducere dupa http://vigilantcitizen.com/latestnews/heavy-illuminati-symbolism-in-australian-ad-for-the-love-of-music/ 
si preluare integrala de pe
http://saccsiv.wordpress.com/2012/07/04/simbolism-illuminati-in-reclama-australiana-numita-de-dragul-muzicii-for-the-love-of-music/



Aceasta reclama numita „For the love of music „ este difuzata frecvent pe postul australian de televiziune [V]. A fost inspirata, (dar nu creata) de Marco Brambilla, un artist foarte cautat pentru stilul sau de creatie. Reclama este plina de simboluri si mesaje care reprezinta fortele ascunse ce controleaza industria muzicala, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos.
Reclama incepe cu o prezentare a iadului, unde diavolul isi acopera urechile, datorita numarului mare de muzicieni prezenti acolo. (daca priviti cu atentie puteti observa trupe sau artisti consacrati, precum Johnny Cash.)
Simbolismul ocult este ascuns in simetrie si in perspectiva cu care privesti lucrurile. In imaginea urmatoare puteti recunoaste cel mai comun simbol al Illuminati.
Deasupra ochiului este un tablou care reprezinta muzica electronica alaturi de DJ, si legiuni de dansatori sub ei.
Tabloul ascunde o forma piramidala, care a fost evidentiata in poza, pentru o mai buna observatie. La baza sunt dansatorii, sau masele de oameni, iar in varf, se afla un punct luminos si o eclipsa solara care simbolizeaza ochiul din piramida.
Exact deasupra Trupei Daft Punk, (dar ingropat in pamant) este un triunghi in care se afla Rihanna.

Triunghiul este o scena din videoclipul Rihannei, Umbrella, care este deasemenea plin de simbolistica oculta, care sugereaza ca actrita a acceptat sa fie protejata de o entitate secreta (fortele din industria muzicii), in schimbul sufletului ei.
Deasupra Rihannei este un tablou care simbolizeaza hip-hop-ul. Scena contine multe simboluri oculte si este asezata in clasicul stil Masonic.
 

 Cei care se misca pe scena sunt 2Pac si Biggie, unii dintre cei mai important artisti din istoria hip-hop. In varful scarilor il regasim pe Kanye West, care a fost si el recrutat de catre industrie.
Deasupra tabloului regasim „raiul„ plin de artisti pop, precum Lady Gaga, Michael Jackson si Britney Spears, toti fiind, sau au fost puternic controlati de industie.
Pe scurt, aceasta reclama reuseste sa inmagazineze intr-un minut si 45 de secunde o cantitate incredibila de simbolism si de mesaje ascunse privind industria muzicala si societatea obscura care o controleaza. Daca majoritatea celor care urmaresc aceasta reclama nu observa nici un simbol, cei care „au ochi sa vada„ inteleg ca aceasta ascunde in vazul tuturor unele dintre cele mai intunecate secrete ale industriei muzicale.

                                          Zadkielix alias DM

2 comentarii: