Translate

vineri, 1 iunie 2012

1 Iunie e si pe Google...

 1 Iunie
Astazi, de ziua copilului, motorul de cautare Google si-a schimbat logo-ul de pe prima pagina cu o poza ce ilustra o dimineata din ziua copilului universal, copilul internetului sau copilul Google.

Scurt istoric (via Wikipedia)

Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, la care 54 de reprezentanți din diferite țări, au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului. După această conferință, multe guverne au introdus „Ziua copilului”.
În anul 1954 Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite (UNICEF) a emis o recomandare care prevedea faptul ca fiecare Stat să dispună de o zi la așa-numita „Ziua copilului” (engleză Universal Children's Day).
În România Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului (ANPDC) s-a constituit la 1 ianuarie 2005

Continuarea istoriei
Copilul Google este un copil care doarme intotdeauna intr-o camera albastra, are deasupra patului o veioza de-a dreptul futurista, cu planetele sistemului solar sau in tot cazul ceva ce aminteste de Univers si perfectiunea lui, poate de extraterestri.Ce ,credeati ca suntem singuri?
:)))

Explicatie

Copilului Google nu-i plac hartiile, le considera o treaba ce tine de preistorie, de aceea el le arunca pe jos in semn de dispret. Copilul Google nu ne arata ce computer foloseste, desi HP era pregatit sa plateasca oricat sa apara in poza de astazi de pe Google.

Poza cu pricina


 Demonstratie posibila
Copilul nostru, copilul Google are un progrtam aparte, variat! In primul rand, dupa ce se trezeste se spala in fiecare dimineata pe dinti, dupa ce sare din pat( ordinea poate sa fie ranversabila).Bineinteles, daca ne raportam la SUA, el va consuma  neaparat un castron cu cereale! Nici acum nu stim daca sunt naturale sau pline de e-uri.
In fine, copilul Google mai trece prin doua culori, galben si verde, se schimba de pijama si iese din casa alergand, nu stim unde, probabail ca nici el nu stie, imbracat intr-un costum ce aminteste de acei clasici ai desenelor animate...Lolek si Bolek.
La multi ani, copilul Google!

Al Dvs,
 
    Zadkielix alais D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu