Translate

joi, 2 februarie 2012

Viscol anuntat si un cantecel ilustrativ

 Atipic, o sa incep sa scriu in primul rand despre cantecelul cu pricina!
Am si chiar un motto adecvat!
"Sistemu e/ Siste mu e/ Corupt si jegos..." - pentru cine credea ca nu e si pentru intelectuali clipul.

 Pentru cine e mai sensibil, cer scuze...insa parodia dupa cantecelul Rihanei mi s-a parut cea mai buna palma data acestui Sistem!Exceptand prestatia vocalistei, mesajul e unul foarte dur si bine intentionat!
 

Acum ca v-ati familiarizat as avea ceva de spus, de adaugat! 
 "Toti vor o schimbare, dar nu stiu de care". "nici noi nu stim ce ne dorim". "n-avem niciun om". Am eu impresia sau clipul pare că-i făcut în dulcele stil propagandistic portocaliu?
NICIDECUM...Cu toate ca prezenta acelui jandarm pe final ma repugna...


Iar acum inspaimantati-va nitel!
Sau cel putin inarmati-va cu rabdare, lopeti si mult material antiderapant...
 Nesimtirea Sistemului prin vocea Marelui Bataus Igas (protestatarii din Piata Universitatii stiu de ce....) are TUPEUL nemasurat de a se face portavocea acestui gaunos si atrofic Sistem, anuntand apocaliptic atingerea si chiar depasirea recordului anului de gratie 1954 nu ...ma incalzeste cu nimic!
Bineinteles, din start veti admite ca in acele vremuri nu existau mijloace moderne, eficiente de lupta impotriva acestor fenomene extreme!
Insa, cum apreciati faptul ca in Romania anului de gratie 2012, guvernantii au doar scuze si se inspaimanta, nestiind si considerandu-se de-a dreptul neputinciosi?
Fara doar si poate Comandamentul de Iarna si toate aceste masuri tardive nu fac altceva decat sa ne ARUNCE UN PIC DE PRAF IN OCHI...
Ca de fiecare data....



Acum, ganditi si Dvs logic...Daca se luau masuri ferme, din timp ,mai mult ca sigur ca aceste declaratii publice erau trecute la categoria..."diverse"!
Numai ca, in aceste conditii Sistemul vrea sa-si spele oarecum imaginea mozolita de-a dreptul prin cautarea unor alibiuri nefondate...
Iar, ca sa nu devin carcotas....o sa inchei aici, sperand ca, macar ACUM, in ceasul al 12-lea nu vor exista pierderi de vieti omenesti!!!
 Dumnezeu sa ne apere pe noi toti! Si,sa ma scuzati inca o data daca v-am provocat 9cumva) neplaceri!
Ganduri si sperante din partea mea,
                                                                   Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu