Translate

luni, 14 noiembrie 2011

O rafinata forma de indobitocire

E pe bune!Fizicianul roman Albert-Laszlo Barabasi lucreaza de cativa ani la o teorie care ar putea explica organizarea Universului in micro si macrosisteme.


   O alta forma de a strica bunul mers!!!!
ATENTIE LA ACEST GEN DE ARTICOLE!!!!
Omul care poate controla lumea???
 Ce aberatie!!!! Din nefericire, parca... l-a uitat pe Dumnezeu ....In ce scop doresc unii sa controleze lumea? Spre binele cui? Barabasi e un simplu ganditor platit de altii sa le serveasca scopurile si interesele. El nu decide nimic!
Fizicianul ungur este un om de stiinta capabil. Din pacate descoperirile lui vor fi folosite de catre cei care vor sa ne inrobeasca. Ei il platesc, ei ii ofera conditiile de cercetare, el este doar o unealta, iar noi victimele. 
Revenind la teorie...
O teorie care nu e flexibia , e o teorie doar parial utila , deoarece miscarea sistemelor este influentata de inteligenta sistemelor , adica uneori se pot incalca legi de miscare si de legaturi cu conditia sa existe o acumulare de efecte in timp ce fie da o rezultanta mai tarziu , fie se descompune in mai multe rezultante in urmatoarele momente de timp cu sau fara pauza intr-e efecte . Nimic nu e stabil in univers , totul apare sta si dispare . Singurul lucru ce se conserva este volumul mimim ocupat de materie , adica nimic nu poate disparea complet , doar devine mai mare si in echilibru cu el , sau devine mic dur deasemeni in echilibru cu spatiu....  Pot sa si argumentez toate cele spuse aici!
1.Suntem egali? Pai atunci, noi nu avem control unul asupra celuilalt niciodata. 
2.  Daca admitem cele de sus. de ce ne miram totusi la aceasta provocare!Cum să nu apară câte un fundamentalist?! Mai ales că se vorbeşte despre ştiinţă.
3.Nihil sine Deo ! Si, cand afirm asemena lucruri ma gandesc la dusmanii religiei, dusmanii credintei ce nascocesc asemenea prefabricate...
 Cu certitudine Illuminati , Bilderberg si alte lifte pagane , il maniPULEaza pe Barabasi , pentru a controla lumea , iar marmota invelea , invelea , invelea ....
Lasa ca s-a gasit cine sa decida cu divinitatea-n spate!!!!
 Sa ma scuzati daca v-am lezat intru catva!
Insa, acest gen de stiri, studii sau alte asemenea trebuiesc demascate!
 Nu suntem batuti in cap si dusi de nas!
:)
   Pe final, ca si contra-pondere ascultati ACEASTA RUGACIUNE-
"Es ist vollbracht",din Patimile dupa Ioan a " Apostolului muzicii" (G. ENESCU) - JOHANN SEBASTIAN BACH!!!
 




                      Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu