Translate

luni, 31 octombrie 2011

Huliganism premeditat...

M-am saturat....
Scriu inca sub influenta unor imagini ce m-au devastat....
Si, fara sa exagerez ma intreb "oare unde ne indreptam?"
Despre huliganism am inteles inca de la inceput ca este o plaga!
Dar,prea se produce repetat...Sportul românesc e doar paradisul unor dezaxati....Daca, acum cateva saptamani, un borat a omorat fara scrupule un baschetbalist american, "POVESTEA MRGE MAI DEPARTE!"
 Intr-o directie rea! Am cam fost zguduit de o crimă petrecută într-un club, acolo unde un baschetbalist american a primit un pumn sau mai mulţi care i-au produs moartea. Violenţa constituie din nou...
 La un meci de fotbal, un derbedeu patrunde de data aceasta pe un stadion. Întâmplător, unul proaspăt construit, chiar premeditat as zice... 
Pe un stadion plim si transmis la oră de maximă audienţă, un fotbalist al Stelei-Galamaz  este lovit mişeleşte, pe la spate, de un individ pătruns pe teren mai ceva ca-n Vestul Salbatic!!!
Fotbalul românesc este la pământ?Prăbuşit sub loviturile primite din toate părţile. Din exterior, dar mai ales din interior. Imaginea fenomenului era oricum la pragul minim!!!
Toate acestea se întâmplă din anume cauze! Peste tot exista probleme, insa am ajuns la un punct critic!!!Oare nu exista o  autoritate  în fotbalul şi sportul românesc?

Ca niste primitivi, derbedeii creeaza haos  si actioneaza   fără discernământ şi în funcţie de interese ale unora sau altor...
Niste maimute retardate cred ca ar fi mai inteligente decat acesti derbedei care se cred suporteri ! Acestia sunt ultrasii. Uitati-va la fata derbedeului ce l-a lovit pe Galamaz ....O fata de puscarias, DE  SCHIZOFRENIC! Aceste animale unineuronale nu au nicio treaba cu fotbalul si nici cu sportul. Ei nu vin la stadion pentru a se uita la fotbal ci pentru a injura , a se bate si a-si elibera frustrarile. Sunt niste idioti care ar trebui REEDUCATI. 

Nu sunt adeptul teoriei conspirationiste, insa acest derbedeu e o unealta a unor "marsavi" ce doresc sa bage teroarea in absolut orice!
 Ce rezulta?
Pai, ati observat si Dvs... 
Necivilizaţie, incultură şi iresponsabilitate. În pumnul acela mârşav, daca era  o armă albă,cu ce declaraţii inutile făcute de-a lungul timpului....
Si,a cum sa nu va ascundeti de blaturi, corupţie, mită, laşitate, lipsă de reacţie şi tot ce e mai rău....
Iar reactia jucatorilor de a se apara si a reactiona mi se pare una..normala!
 Degeaba aplicam regulamente cu unii , cand pe stadioane asemenea specimene salasluiesc!!!

 Se aude pana la Comisia de Disciplina a FRF si LPF????


  Afara cu asemenea acte de huliganism!


 Iar acum cartonasele impartite de marota Robert Dumitru trebuiesc anulate!
In ciuda acestor imagini-asa zis probe incalificabile!


 Ganduri mai pasnice in acest fierbinte inceput de luna Noiembrie...


                                       Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu