Translate

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Supararea lui Boc- panseu de pe final de septembrie


Da, ceva s-a intamplat pana la urma!
In acest final de septembrie,premierul Emil Boc a ajuns practic la un anumit nivel in a spune că "nu se arată vremuri bune şi senine în Europa şi în lume", iar Guvernul a stopat "evoluţia negativă a României spre colapsul economic", arătând că nu trebuie "să vină laureaţi ai premiilor Nobel" să spună ce trebuie făcut pentru a fi create locuri de muncă.
Retin doar ultima parte...Intr-adevar problema de a ne arata lipsurile nu trebuie atat de vehement contestata!
Insa in aceasta tara ce merge mai degraba din inertie, totul pare aproape ireal.
In stilul pompieristic, caracteristic, Mr Boc a continuat sa accentueze "maretele" fapte, masuri de austeritate luate de cabinetul ce-i poarta numele.
Citez...NU DIN DORINTA DE a-l parodia, ci din respect fata de toti romanii ce au suferit si...pe viitor vor mai suferi de pe urma acestui regim portocaliu...



"Anul trecut, noi am curmat evoluţia negativă a României spre colapsul economic, cu preţul greu plătit de români. Şi vreau să le mulţumesc în primul rând românilor, pentru că ei au salvat România de la colapsul economic - prin faptul că am înţeles împreună că putem salva ţara doar punând degetul pe rană atunci când a trebuit. Dacă România nu lua măsurile acelea, astăzi ţara ar fi avut un deficit bugetar de minus ..."
Nu e cazul sa amintim de cifre! Prea s-a ajuns sa traim , cu acea teama, cu acele constrangeri, cu acele psihoze ce in continuu ne sunt livrate de aceste funeste personaje ce au impresia ca ne-ar conduce spre "un viitor"...
Pe finalul acestui panseu ce se vrea un lucru serios, imi voi exprima totalul dispret fata de acest neica-nimeni...
De ce? Simplu! Am ajuns a crede ca ne trebuiesc intelectuali si specialisti autentici,nu aceste starpituri si farseuri,ce au distrus cu toata larghetea, cu zambetul sovin pe buze impunand dobitocia la rang de cinste prin Romania.
Permitand anumitor cercuri de influenta sa realizeze averi nemasurate, impovarand datoria statului la cateva zeci de milioane de euro, acesti impotenti cu alura de semi-intelectuali s-au perfectionat numai in taieri, in declaratii schimbatoare fiind maestrii cu diploma in hotie,minciuna,talharie,santaj, uzurpare de calitati oficiale.
De aceea, am si o dedicatie "speciala" pentru cei ce conduc tara aceasta...spre niciunde!



In Memoriam Cristuan Paturca!

Asaa sa-i rasplateasca Bunul Dumnezeu si aici, si0n viata de Dincolo!

Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu