Translate

joi, 15 septembrie 2011

Postare LUMINOASA -Vremuri BUNE (IV)

      Acest episod as dori sa fie unul cu caracter, deoarece am toate motivele in a-l considera!

                  
Este un caz exceptional atunci cand ne gandim la TIMP! Mai mult ca sigur ca, macar o data in viata , oricare dintre Dvs ati meditat (uneori voluntar alteori involuntar) asupra acestui aspect!Expresii, referiri sau trimiteri sunt (banuiesc) destule! De aceea, o sa fac abstarctie de ele si, cu acea rabdare proverbiala va voi invita la un exercitiu cu rol detensionant-acela de a va astepta timpul vostru optim!
 Acum,dupa cum percepeti ca lucrurile se desfasoara intr-un pas accelerat, este suprinzator sa observati unde anume ati fost cu doar un an in urma...(si nimic nu are legatura cu poza, am selectat-o doar ca sa imbie si sa constituie un moment de memento) 
Si inca ceva...
Oricum, va fi o experienta placuta si va va duce mai departe pe un val de fericire.  Acum nu o sa-i enumar deoarece titulatura din debut exclude de facto acest aspect! Insa, as dori ca pana in momentul de fata sa va lasati mintea, gandul sa alunece un pic in trecut! Nu sunt hipnotizator sau alte asemenea insa am descoperit ca acest exercitiu ofera o stare de liniste interioara cu totul aparte
Rezultatul este ca odata ce vom putea incepe, fara sa cadem prada altor tentatii, senzatii amintiri,CU SIGURANTA va veti regasi INTR-UN MOMENT FERICIT!

Acum, daca ati rememorat sau ati retrait anume lucruri, fapte, sentimente etc ce anume mai poate sa va surprinda?

Viata e un pelerinaj cu multe intamplari frumoase ce merita pretuita! 
Insa exista si acele incercari, de Sus venite in care ne este pusa in valoare calitatea, ne este incercata rabdarea, ne este testata capacitatea de a reactiona, de a alege...
 Oare sa continue inca pentru multa vreme in forma in care se desfasoara acum aceasta LUME CE CAUTA DOAR senzatii, ce  doresc doar MATERIE??
Cum ar fi daca cei ce se disociaza de aspectele acestea ar schimba in primul rand interiorul fiecaruia din ei ca mai apoi sa realizeze ca exista loc de BINE@ADEVAR@FRUMOS pentru toti?

Iar daca am inceput sa ne "trezim" din acele rememorari cu ganduri mai alese, mai pline de nobile intentii inseamna ca acest exercitiu propus de un neofit ca mine ar avea ceva rezultate!
De asemenea, sunte perfect constient despre ceea ce anume pot sa intreprind in secunda urmatoare. De altfel e tocmai ce anume asteptam, iar noi cooperam cu Ceva, cu Cineva ce are permanent grija de noi. 

Cu siguranta si deplina intelegere dublata de acea speranta in mai bine ca pe viitor, datorita acestor lucruri nu vor fi evenimentele catastrofice (asa cum sunt..."profetite" prevazute de unele grupari si puteti la fel de bine remarca faptul ca au fost aduse schimbari la vremurile de pe urma) inchei aici EXERCITIUL DE IMAGINATIE, lasandu-va in compania unei muzici pline de efuziune, de noblete si totodata o pagina de autentic lirism-partea a doua a Concertului nr 3 in Mi Major de N. Paganini ce e inspirata si vine din acea
 Lumina si neobosita Iubire.


                              Zadkielix alias D.M
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu