Translate

miercuri, 6 iulie 2011

"Ospitalitate" si..."obiceiuri" neaose

Cu stupoare am aflat că până si Jay Kay, solistul trupei Jamiroquai, a ramas cu un gust amar dupa concertul sustinut pe 2 iulie la Mamaia.
Cum astfel?

Desi show-ul a fost un adevarat succes, Jamiroquai concertand in fata a peste 5.000 de oameni, Jay Kay isi va aminti cu tristete de spectacolul din Romania.

Solistul grupului Jamiroquai si-a pus palaria norocoasa, pe care are un talisman primit din India si de care este foarte atasat, pe capetele fanilor veniti la concert, insa, dintr-o data, aceasta s-a facut nevazuta, scrie libertatea.ro.

Jay Kay i-a rugat ulterior pe organizatori sa gaseasca acest talisman, care avea o valoare sentimentala pentru el. Acestia au oferit si un premiu consistent celui care va gasi acest obiect: un iPhone 4. Pana in acest moment pretiosul accesoriu nu a fost recuperat.
 Oare in asemenea hal ne putem exprima???
  Sau, reformulâand, cum ne prezentăam in fata unor europeni ce ne privesc si asa...mai chioras??

 Urât si regretsbil!!!

        Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. Ca asa s-ar fi intamplat si cu spitalele si cu coruptia din vami - un circ general pentru a justifica neputinta economica si masurile de austeritate si toate concedierile de dupa.

    Pur si simplu nu se mai poate discuta despre asta in mod decent, indiferent care ti-ar fi credinta, indiferent de care parte ar sta adevarul. Nu ma mai intereseaza cine ce a vrut sa demonstreze, daca totul este doar un joc al Puterii pentru a-si justifica neputinta si hotia, ori toata nebunia nu e provocata decat de un gest eroic al guvernantilor in incercarea lor de a salva tara.

    Nici macar nu mai vreau sa aflu de la ei cat de hidos sau nenorocit este acest popor. Cred ca stim cu totii prea bine cum suntem, ce facem si cum am ajuns aici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelent articolul!
    Permit doar sa adaug, succint cate ceva

    - este minciuna si frauda devenite norme in societatea romaneasca
    - este incompetenta si arivismul
    - este lipsa de raspundere
    - este dispretul pentru munca
    - este cultul falsului si manipularea
    - este dreptatea schioapa
    - este lipsa coloanei vertebrale
    - este presa care face si desface ocultand adevarul si ... suntei chiar dumneavoastra.

    Ceea ce s-a intamplat la Bac anul acesta este adevarul pus in fata romanilor, un simplu esantion al societatii romanesti adus in lumina reflectoarelor. Atat.

    RăspundețiȘtergere
  3. As lansa o prima propozitie -"Nu se mai poate cu bacaluareatul." Oare ce inseamna?

    De acord ca nu masurile de austeritate vor impinge economia sa se dezvolte. Dar nici furturile, incompetenta, minciuna, coruptia si abuzurile (in special in administratia statului) nu genereaza bunastare (decat pentru o mana de privilegiati).

    Daca o sa vad reforma in justitie (judecatorii care aplica stramb legea sa raspunda pentru asta), o sa cred ca lucrurlie se vor schimba.

    Este un banc care se aplica si aici: Raiul si Iadul programeaza un meci de fotbal. Raiul zice "Sigur noi o sa castigam - cei mai buni fotbalisti sunt la noi". Iadul raspunde: "Nici vorba. Noi avem toti arbitrii".

    RăspundețiȘtergere