Translate

miercuri, 30 martie 2011

Senzatie a unui sfarsit de Martie 2011

                                            Final de Martie-in 11 puncte
1.E timpul unei schimbari in bine pentru oameni, o schimbare gandita de oameni carora le pasa de semenii lor.
2.Potenţialul nostru este limitat doar de imaginaţia lor, ce se considera "evoluati"? Nu sunt si ei niste fiinte umane?
3.
...
 4.Am revenit, dupa o perioada destul de intensa, manifestata pe plan profesional!
Insa, ca sa nu credeti ca am parasit arealul sau ca nu MA DOARE...am decis sa scriu, cateva idei referitoare la aceasta situatie de facto a Romaniei.
Si, fie ca va place sau nu, fie ca ma iubiti sau ma CONTESTATI, acceptati si cititi pana la capat! Poate chiar o sa aveti argumentele necesare in a ma comenta!
5.Perioada aceasta se caracterizeaza prin neaosul "lasa-ma sa te las", aplicat cu real succes, de la turbinca pana la opinca....
Drama continua a acestei tari a ajuns la un episod in care, Wikileaks-a a vut impertinenta de a arata cu degetul "fauna bogata", "flora deosebita" cat si "crema" societatii multilateral dezvoltate.

 Numai ca, indolenta si totala departare de orice valoare, norma, lege (de orice natura ar fi) , in marea noastra majortitate a condus la actiunea de..."se poate si-asa"...
 6.Tipic romaneste, am inceput sa ignoram aceste semnale, tinand cont doar de o atitudine umila, servila, in care ii lASAM IN PACE PE CEI CU INTERESELE SI FUNCTIILE in statul acesta!
As indrazni sa cred ca acel grad de satietate nu a fost inca atins! Ca in celebra Miorita, ne ducem destinul mai departe, insa fara sa ne pese ca suntem in continuare condusi de niste inculti, abjecti, hoti si perversi ce asupresc si ne trateaza ca pe niste marfuri, simple nume sau numere pe-o lista!






CA tot veni vorba de aceasta acuta  lipsa de respect cu care suntem tratati...

7.Am ajuns, in afara faptului ca suntem blamati si amendati de organismele externe, chiar deformati din punct de vedere volitiv!
 Romanul, de ceva vreme nu mai poseda instinct sau coloana vertebrala?
Sau e intr-atat de "prespalat" pe creier, prin actiunea ziarelor, a mass-mediei in general, incat sa-si accepte tacit rolul de pion de SACRIFICIU?

8."Mai mult decat atat, tot de ceva vreme "se aud voci...
Ca sa ne saturam, trebuie sa acceptam ca vrem sa ne saturam." SE aud prin alte colturi....
9.Dar victimizarea este in crestere.
Pana la o alta postare....va invit sa aveti parte de acea "trezire",la acel reviriment mult-asteptat, daca se mai poate spune asa!
 10.


11.Iar speranta sa nu se departeze de la noi toti! 


                                           Zadkielix alias D.M





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu