Translate

marți, 28 decembrie 2010

Sprinterul jamaican Usain Bolt şochează cu unele declaraţii


  Printre altele a recunoscut că este un fan declarat, chiar înrăit al “sportului  rege” mărturisind că pe viitor ar face rocada cu gazonul fotbalistic profesionist,. Bineînţeles, această mutare ar trebui să survină ulterior, imediat după ce-şi va atârna ghetele de atletism în cui şi va zice “stop” carierei ce i-a adus atâta faimă.

 Vârsta prognozată de Usain Bolt ar fi cea de 30 de ani. Intervievat de moderatorii emisiunii de la Canal Football Club, triplul campion olimpic şi mondial a declarat că febleţea sa ar fi să evolueze în campionatul englez, indiferent de calibrul sau istoricul echipei.
 Totodată el nu a exclus posibilitatea de a se face remarcat şi îm campionatul din Hexagon, deoarece, după opinia sa important rămâne maniera, prestanţa jocului şi mai puţin locul.
 Cât priveşte postul preferat de recordmanul mondial la 100m, 200m şi 4x100m ar fi acela de mijlocaş lateral datorită calităţilor sale- viteza, ce l-ar face invidios şi pe fenomenalul argentinian Messi, deoarece atuul său a avut grijă a fi foarte bine exploatat şi îndelung exersat.
   Avându-l ca jucător pe internaţionalul englez Wayne Rooney de la Manchester United, Usain Bolt a concluzionat că ar fi realmente onorat de faptul de a juca alături de un asemenea star de valoare fotbalistică mondială ,ţinând cont de aspectul ce se leagă de renumele său, arhicunoscut în această disciplină şi industrie denumită « soccer ».

                                   Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu