Translate

sâmbătă, 10 iulie 2010

Unul din fii lui Osama internat la nebuni!

UNUL dintre fiii lui OSAMA BIN LADEN, casatorit cu o britanica, a fost internat intr-un spital psihiatric dupa ce a inceput sa auda vocea tatalui sau.







Omar Bin Laden (29 de ani) si sotia sa Zaina (54 de ani) anuntau luna trecuta ca spera sa aiba un copil cu ajutorul unei mame surogat, insa cuplul s-a destramat in cele din urma.






Dupa mai multe esecuri in ceea ce priveste nasterea unui copil, cuplul a fost lovit si de alta nenorocire: boala lui Omar, care a inceput sa auda vocea tatalui sau in cap. In cele din urma a fost dignosticat cu shizofrenie indusa de medicamente.










Osama Bin Laden a coordonat evenimentele de pe 11 septembrie


Jane Felix Brown, care si-a schimbat numele in Zaina cand s-a casatorit cu fiul liderului Al-Qaeda, a declarat pentru The Sun ca sufera foarte mult in urma despartirii.






“Juramintele noastre de la nunta spun <>, insa daca mai dureaza mult toate astea as putea muri”, a mai spus Zaina, mentionand si ca stia ca Omar sufera de bipolaritate inca de cand l-a cunoscut, in 2006.






Bunica lui Omar crede ca de vina pentru boala sa este doar Osama Bin Laden: “Nu este nimeni altcineva responsanbil de asta. Omar il iubeste si il uraste in acelasi timp pe Osama [...] Cred ca a suferit un soc post-traumatic dupa 11 septembrie. Ce a facut tatal sau i-a distrus viata“.


Sursa:
 Revista Cocktail, iulie 2010
                                                                           Zadkielix alias D.M




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu