Translate

sâmbătă, 10 iulie 2010

Reactii in presa internationala dupa finala mica a Mondialului sud-african 2010

Nemţii au reuşit să învingă Uruguayul cu 3-2 în finala mică şi a terminat Cupa Mondială pe locul trei, o consolare pentru o echipă ce era favorită la câştigarea trofeului. Presa internaţională este însă cu ochii pe finala de mâine seară şi au acordat un spaţiu destul de mic finalei pentru locul 3.



                             


Site-urile principalelelor publicaţii sportive din Spania, AS şi Marca, au plasat meciul într-un spaţiu secund, lucru explicabil până la urmă, ţinând cont că naţionala lor joacă mâine seară finala competiţiei. Cei de la AS au găsit însă un titlu inspirat: " A fost de bun augur: Paul a avut dreptate, Germania a câştigat", făcând referire la profeţiile celebrei caractiţe.






În schimb, concurenţii de la Marca au titrat sec: "Germania a luat bronzul". Nemţii apreciază însă munca unei echipe cu o medie de vârstă extrem de scăzută: "Mulţumim tinerilor pentru acest Mondial". Italienii de la Gazzeta Dello Sport au turnat şi un pic de dramatism: "Pe podium urcă Germania, Khedira face Uruguay-ul să plângă".
 
                                                                       Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu