Translate

vineri, 9 iulie 2010

Preşedintele Braziliei a prezentat logo-ul Cupei Mondiale din 2014!

Joi, la Johannesburg, preşedintele FIFA, Joseph Blatter, şi preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva au prezentat logoul Campionatului Mondial din 2014, organizat de Brazilia.






                                             La eveniment au mai fost prezenţi: preşedintele comitetului organizator al CM 2014 din Brazilia, Ricardo Teixeira, şi foştii jucători de naţională: Cafu, Carlos Alberto Torres şi Romario, plus antrenorul Carlos Albero Parreira, care a cîştigat trofeul în 1994.






"Logoul ales reprezintă talentul brazilienilor şi puterea lor de muncă, redate în culorile ţării: verde şi galben. Sîntem convinşi că vom realiza cea mai bună Cupă Mondială care a existat vreodată", a declarat preşedintele brazilian Lula da Silva, care a ţinut să felicite Africa de Sud pentru organizarea actualei ediţii: "Africa de Sud a arătat întregii lumi bucuria acestei ţări şi capacitatea de organizare pe care o are. Succesul fraţilor noştri africani e o provocare extraordinară pentru noi, vrem să fim mai buni.






Logoul înfăţişează trei mîini victorioase, în culorile galben-verde, împreunate, care ridică împreună cel mai cunoscut trofeu al lumii. Imaginea reprezintă şi o călduroasă urare de bun-venit în Brazilia, după cum au explicat cei prezenţi la eveniment






Printre invitaţii de marcă de la festivitatea de prezentare a logo-ului s-au numărat şi: una dintre cele mai influente figuri din arhitectura braziliană Oscar Niemeyer, designerul Hans Donner, supermodelul Gisele Bundchen, scriitorul Paulo Coelho şi cîntăreaţa Ivete Sangalo.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu