Translate

sâmbătă, 3 iulie 2010

Poante seci si triste din Iulie







Cum ar suna aceste glume?
 Principala cauza  nu ar trbui cautata aici! PERSONAL EXPUN, CONSTAT SI COMENTEZ!
 iNSA, SITUATIA ESTE INTR-ADEVAR UNA D EPLANS!
 OPTIMIST DIN FIRE nu ar trebui sa dramatizam ci, dimpotriva hazul de necaz ar fi un bun surogat...



Banc
Pe perioada crizei economice guvernul roman va asigura slujbe pentru someri.. Ele vor fi oficiate de guvernanti, oficiosi cat  si  de ofticatii de la FMI si Banca Mondiala, atunci cand vor constata ca Romania nu poate da inapoi nici in 100 de ani datoriile contractate!
Comentariu
 Sariti in sus , pulverizati-va in aer, iluminatilor!
 Si...va urez sa ardeti la foc mocnit in Iad, atunci cand veti fi rasplatiti pentru tot ceea ce ati facut si ne-ati provocat!
Banc
 Hotararea de de Guvern nr. 654321/2010: Datorita cresterii alarmante a numarului de pensionari in raport cu populatia activa, precum si insuficientei fondurilor pentru majorarea pensiilor, Guvernul Romaniei hotaraste:


Art. 1.- Incepand cu data de 01.06.2010 pensionarii vor avea voie sa treaca fara a fi impiedicati sau penalizati pe culoarea rosie a semaforului.


Art. 2.- Daca in termen de sase luni nu se obtin rezultatele scontate, incepand cu data de 01.01.2011 trecerea pe culoarea rosie devine obligatorie.

Art 3- Intrucat cele doua hotarari nu pot stopa declinul populatiei, Guvernul si Banca Mondiala vor organiza , zilnic Campionatul Mondial de sarit in fata masinii in orice intersectie, destinat tuturor categoriilor sociale!

Comentariu
 Atentie romani! Atentie crestini!
 Clar ni se pregatesc multe! Vremurile se schimba radical!
 Insa...
 Decat sa ajungem asa, mai bine si-ar da seama acesti corupti si acesti neaveniti ca, in pofida a ceea ce ne pregatesc, salvarea nu va veni din partea lor ci, de undeva de Sus!
 Vremurile muceniciei se apropie. Traim si experimentam ultimele timpuri pre-apocaliptice!
 Numai ca, Dumnezeu nu ne va lasa de izbeliste si toata aceasta truda a lor va fi pana la urma stopata si rasplatita cum se cuvine!
 Asa sa ne intareasca si sa ne ajute Bunul Dumnezeu, Creatorul a toate cele vazute si nevazute, in vecii vecilor , caruia i se cuvine toata Slava, cinstea si inchinaciunea, Amin!


                                                                           Zadkielix alias D.M


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu