Translate

marți, 27 iulie 2010

Haimanalele din politichie imi viziteaza si mie blog-ul

  Există nu numai haimanale acoperite mai mult decat trebuie în presă, ci şi slugi. Diferenţa stă în comportament, cred. Eu aşa i-aş separa.
Haimanalele au o calitate! Pe langa faptul ca dezinformeaza perpetuu, sînt  din ce in ce mai penibile, in sensul ca nu ştiu nici meserie, dar....se deconspiră mai greu. Slugile care mai "guiţa" ceva mai melodios (cahhhh!) sunt de fapt nnişte tablagii în ale scrisului şi nişte demni urmasi ai "noilor" Iuda  în ale caracterului.
În sensul că nu au nici măcar un loc unde pot mima caracterul. Ei nu ştiu ce reprezinta o informatie! Unu la mana!
Dupa aceasta! Haimanalele acoperite au o pseudo-calitate... te cam perie indecent, cînd au misiune pe lîngă tine, şi te înjură fără talent, cînd pleacă.
Sunt multe exemple in aceasta tara... Ştiu vreo doi "admiratori", ce au o pasiune de a ma citi si de a observa ce anume gandesc!
  Ar fi ok daca s-ar invarti in spirala...
                     
 Unul dintre care unul citeşte acest blog, ca sarcină de serviciu, probabil. Ăsta de pe urmă a stat nişte ani la  Noua Dreapta, atît cît i-a ţinut misiunea. Pe urmă a plecat, că aia i-a fost misiunea. E o haimana ce instiga numai opinii desantate si are pretentie de a fi credibil !
 MAI MULT DECAT ATAT el are misiunea de a ma discredita..
 L-am depistat!
 Mi-as dori un singur lucru.... As vrea să-i spun numele ca să iasă în faţă.  Nu-l stiu, insa e usor atunci cand ai cateva comentarii rauvoitoare sa nu fiu atat de prostit incat sa nu mi dau seama!
 Un lucru ii doresc... Să moară un pic otrăvit de propria lui ciudă.
:))
                                               Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. mai... nu fi rau! ei (sau el/ea) n-are decat sa moara in propria rautate, insa te rog frumos sa nu te transformi si sa devi un om rau!

    RăspundețiȘtergere