Translate

miercuri, 7 iulie 2010

Frumoşii şi bestiile! Rooney, cel mai urât jucător de la CM! Cannavaro, cel mai atrăgător!

Pozele precedente



Pozele urmatoare Atacantul echipei naţionale a Angliei, Wayne Rooney, a fost desemnat cel mai neatrăgător jucător de la Cupa Mondială după un sondaj efectuat printre 200.000 de membri ai unui site de întâlniri online.






Membrii site-ului de întâlniri online au votat cei mai frumoşi şi cei mai urâţi jucători participanţi la Cupa Mondială.






Echipele naţionale cele mai puţin atrăgătoare au fost desemnate: Anglia, Elveţia, Australia, Serbia, Coreea de Nord şi Algeria.






La polul opus, reprezentativele cu cei mai frumoşi jucători sunt: Spania, Italia, Brazilia, Franţa, Danemarca şi Statele Unite ale Americii.






Fundaşul central italian, Fabio Cannavaro, a fost desemnat cel mai frumos jucător participant la Cupa Mondială din Africa de Sud. Pe locurile doi şi trei s-au clasat spaniolii Fernando Torres şi David Villa.






Managerul site-ului, Greg Hodge, a explicat rezultatele sondajului. "Ca echipă, cea care arată cel mai urât este Algeria. La mică distanţă se află Anglia, cu cel mai neatrăgător jucător de pe planetă, Wayne Rooney. Jucătorii Angliei beneficiază de soţii şi prietene foarte frumoase dar sigur asta doar datorită conturilor bancare care îi fac mult mai atrăgători", a spus el.






Membrii site-ului de întâlniri online Beautifulpeople.com permit altor persoane să facă parte din clubul lor doar dacă voturile îi desemnează ca fiind atrăgători.






Singurul jucător englez votat ca un posibil membru al site-ului de întâlniri este portarul David James


Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu