Translate

luni, 5 iulie 2010

Cu ce vin...banii de la FMI?

Cu ce vin...banii de la FMI?
Da, chiar asa!
 Azi ar urma sa aterizeze banii promisi...
Mare aglomeratie mare pe la toate aeroporturile din tara! Ba si la punctele vamale romanesti, mii de romani se inghesuie chiar in aceste momente pentru a astepta si a vedea miliardulde euro ce trebuie sa soseasca azi de la FMI.
 Cum o stand treaba asta?



Reprezentanti ai Guvernului si ai BNR nu au vrut sa comenteze cu ce vor fi transportati banii si pe unde vor intra in tara, Nu de alta...le e frica de concurentza!
Poate ca imprumutul nu este un imprumut cu bani reali, ci cu bani virtuali, adica incarcarea unor conturi cu niste zerouri ce urmeaza sa fie impartite populatiei in mod egal.
 Chiar credeti unele ca acestea?
 Dar, inainte de a sfarsi ideea va rog frumos sa va delectati cu o declaratie smulsa in exclusivitate unui..om e se joaca de-a politica de multa vreme!


Emil Boc, vadit emotionat de importanta acestei zile, nu se mai inchipuia prim-ministru si in luna iulie, a declarat ca, daca toata lumea stie ca vacanta vine cu trenul din Franta, in cazul banilor de la FMI se pastreaza secretul pana la intrarea lor in tara pentru ca bucuria fiecarui roman sa fie mai mare.

 

      Sa-i numarati bine cand ii veti avea...
:))
                                                                             Zadkielix alias D.M

Un comentariu: