Translate

vineri, 2 iulie 2010

Brazilia eliminata in sferturi!

O noua supriza a avut loc la Campionatul Mondial! Olanda a invins Brazilia cu scorul de 2-1. Astfel, favorita pleaca acasa, iar olandezii se califica in semifinale.







Brazilia a inscris repede primul gol, in mintul 10. Robinho a marcat dupa o pasa a lui Melo. Prima repriza a apartinut sud-americanilor. Desi au avut ocazii nu au inscris, lucru ce avea sa ii coste.






Olandezii au egalat in a doua repriza printr-un autogol a lui Melo. Acesta a deviat cu capul din fata lui Julio Cesar, mingea intrand in propria poarta. Jocul brazilienilor s-a rupt, astfel ca, Olanda a majorat scorul la 2-1, in minutul 69, prin Sneijder.






Seleçao a fost pusa la pamant in minutul 74 cand Melo a fost eliminat pentru un fault asupra lui Robben. Astfel ca sud-americanii au trebuit sa munceasca mai mult pentru egalarea care nu a mai venit.






In ultimele minute brazilienii au jucat haotic, incercand sa mai marcheze un gol, lansandu-se in atac fara a-si lua precautii. Olanda putea majora scorul, deoarece ocaziile nu au lipsit, dat fiind faptul ca au existat multe goluri in defensiva lui Seleçao.






Favorita Campionatului Mondial paraseste turneul si lasa locul “Portocalei Mecanice” in semifinala

                                                     Zadkielix alias D.M


Un comentariu:

  1. au jucat mai bine olandezii zic eu...sper ca nu te-ai suparat datorita comentariului meu anterior? eu nu nu am acelasi respect ca al tau fata de reprezentatii bisericii...nu are nimic de-a face cu credinta dar slujitorii bisericii romane lasa de dorit...eu te mai astept oricum la mine pe blog, azi despre cum a saracit nastase

    RăspundețiȘtergere