Translate

marți, 22 iunie 2010

Uruguay si Mexic si-au respectat blazonul si s-au calificat

Mexic şi Uruguay aveau nevoie de un egal în meciul direct, însă cele două echipe au ţinut să-i contrazică pe cei care susţineau că jucătorii o vor lăsa mai moale. Nici mexicanii şi nici jucătorii lui Oscar Tabarez nu s-au menejat absolut deloc, oferind un spectacol peste media acestui turneu final.







Primele zece minute au fost dominate de Mexic, dar jucătorii din Uruguay au fost cei care şi-au trecut în cont ocaziile mai importante. "Verzii" au ratat însă o ocazie imensă, prin Guardado, care a fost aproape de a trimite în vinclu de la aproape 40 de metri. Cele două naţionale au menţinut ritmul alert, aducându-ne aminte că se joacă totuşi la Cupa Mondială.

 




În ciuda uşoarei superiorităţi a jucătorilor lui Aguirre, Uruguay a fost cea care a deschis scorul, prin Suarez. Golgheterul Olandei a reluat foarte bine cu capul o centrare venită de pe partea dreaptă, cu trei minute înainte de fluierul care anunţa sfârşitul primei părţi.






Mexic a căutat egalarea în repriza secundă, însă defensiva Uruguayului a rezistat foarte bine. "Verzii" au mai ratat câteva ocazii bune, însă n-au reuşit să-i scuture plasa lui Muslera. Cele două echipe au mai calmat jocul în finalul meciului, mai ales că rezultatul de la Franţa-Africa de Sud era liniştitor. Meciul s-a terminat cu victoria Uruguayului, iar cele două echipe merg împreună în optimile competiţiei. Totuşi, mexicanii au serioase motive de îngrijorare, jucătorii lui Aguirre urmând a jucat mai mult ca sigur împotriva Argentinei lui Maradona şi Messi.
 
                                                           Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu