Translate

duminică, 20 iunie 2010

Squadra Azzura remizeaza cu Noua Zeelanda! Paraguay se impune cu 2-0

Meciul Italia-Noua Zeelanda s-a terminat la egalitate 1-1. Pentru Italia era obligatorie o victorie in aceasta partida, dupa ce, etapa trecuta, a remizat cu Paraguay. Prestatia din acel meci a fost modesta, sub nivelul cu care am fost obisnuiti din partea italienilor. In schimb, pentru Noua Zeelanda este un scor mare, obtinut cu azzuri. Echipele din Grupa F care se vor califica in optimi, se vor afla in etapa urmatoare, deoarece toate au sanse egale.




Scorul a fost deschis repede de Noua Zeelanda, in minutul 7. Marcatorul a fost Smeltz, care a inscris din trei metri, in urma unei lovituri libere. Italienii nu s-au lasat mai prejos si, dupa cateva ocazii ratate, egaleaza in minutul 29 prin penalty-ul transformat de Iaquinta. Lovitura de la 11 metri a fost cauzata de Smith, care l-a tinut in careu pe De Rossi.



Squadra Azzura a dominat meciul dar neo-zeelandezii au avut noroc cu portarul Paston si cu o defensiva bine pusa la punct. Ocazii de gol au fost de-a lungul meciului, dar italienii nu au mai reusit sa inscrie. Desi sunt campioni mondiali, acest lucru nu s-a vazut in jocul azzurilor, producand inca o surpriza la Campionatul Mondial.



Pentru a avea sanse de calificare in optimi, Italia trebuie sa invinga etapa urmatoare pe Slovacia.

De altfel,Slovacia-Paraguay 0-2!
                            Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu