Translate

marți, 29 iunie 2010

Rosetti şi Larrionda, OUT pentru greşelile din optimi

Arbitrii Roberto Rosetti (Italia) şi Jorge Larrionda (Uruguay) nu au fost reţinuţi de FIFA în lista pentru meciurile din sferturi, semifinale, finala mică şi finala Cupei Mondiale din Africa de Sud.







Jorge Larrionda nu a acordat un gol valabil marcat de englezul Frank Lampard. Şutul său a lovit transversala, iar apoi balonul a trecut clar de linia porţii, conform reluărilor televizate, la meciul Anglia - Germania, în optimile Cupei Mondiale, de duminică, de la Bloemfontein.






Tot duminică, arbitrul italian Roberto Rosetti a validat un gol marcat pentru Argentina de Carlos Tevez, din ofsaid, la meciul cu Mexic, de la Johannesburg, din aceeaşi fază a competiţiei.

                



De asemenea, au fost trimişi acasă francezul Stéphane Lannoy şi Koman Coulibaly (Mali). Lannoy nu a sancţionat un henţ al brazilianului Luis Fabiano la meciul cu naţionala Coastei de Fildeş, iar Coulibaly nu a validat un gol al SUA la meciul cu Slovenia, ambele întâlniri având loc în faza grupelor.






Lista arbitrilor rămaşi la CM: Rashan Irmatov (Uzbekistan), Yuichi Nishimura (Japonia), Khalil Al Ghamdi (Arabia Saudită), Jerome Damon (Africa de Sud), Eddy Maillet (Seychelles), Carlos Alberto Batres (Guatemala), Marco Rodriguez (Mexic), Benito Archundia (Mexic), Carlos Simon (Brazilia), Hector Baldassi (Argentina), Oscar Ruiz (Columbia), Pablo Pozzo (Chile), Michael Hester (Noua Zeelandă), Howard Webb (Anglia), Olegario Benquerenca (Portugalia), Franck De Bleckere (Belgia), Viktor Kassai (Ungaria), Wolfgang Stark (Germania) şi Alberto Undiano Mallenco (Spania).


Sursa:Mediafax

                                                                        Zadkielix alias D.M



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu