Translate

vineri, 18 iunie 2010

Oui,Vous vous vous êtes la !!!



 Ge-ni-al!

 LES IMPOSTEURS! Asta a titrat L’Equipe pe prima pagină după ultima umilinţă suferită de cocoşii lui Domenech. Iar întrebarea zilei pentru francezi…’este aceasta cea mai urâtă echipă naţională a Franţei din toate timpurile?’ spune totul despre cum au perceput francezii figuraţia din Africa de Sud. După meciul cu Uruguay am făcut o analiză a prestaţiei viitoarei noastre adversare, dar acum nu-şi are rostul. Din simplul motiv că francezii n-au jucat nimic…

Hențul lui Henry merită un blat Mexic-Uruguay...
Iată că previziunea are deja randament sută la sută. Uruguay a bătut gazdele și acum poate să joace cu Mexic ca-n vacanță si sa se califice impreuna cu ei. Nu pot schimba nici măcar locul in clasament. Celestii vor fi pe locul 1 – dar e putin probabil sa joace impotria Argentinei care greu mai poate pierde locul 1 in grupa ei.




Iar Uruguay-Mexic va fi cel mai frumos blat din lume. Tribuna va răsplăti cu ole-uri pasele prelungite, pătrunderile de-a latul terenului și suturile de puțin pe lângă poartă. Știu sigur că cei mai frenetic vor aplauda irlandezii.



Să privești neputincios la un blat care te elimină – iata rasplata maximă pentru o calificare frauduloasă.
Ole...ole!

                                        Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu