Translate

duminică, 20 iunie 2010

Egal intre Ghana si Australia

Meciul dintre Ghana si Australia s-a terminat la egalitate 1-1. Favorita partidei a fost echipa africana. Aceasta a castigat etapa trecuta impotriva Serbiei si putea acumula maximum de puncte. Australia, in schimb, avea o situatie delicata, dupa infrangerea suferita cu Germania: 0-4.




Partida a inceput cu o faza extrem de controversata. In minutul 2, australienii au cerut penalty dupa o interventie a lui Kewell. Lovitura de la 11 metri nu s-a acordat. Scorul a fost deschis de Australia in minutul 11 de Hollman. Acesta a marcat dupa ce Kingson a scapat balonul.



Australienii s-au retras dupa inscrierea golului. In minutul 24, Kewell a fost eliminat pentru ca a scos mingea cu mana, de pe linia portii. Ghana a primit penalty, iar scorul a devenit 1-1.



Desi, in a doua repriza, ghanezii au fost in superioritate numerica, acest lucru nu s-a vazut in joc. Australienii au aglomerat zona de mijloc si, astfel, au reusit sa mentina ritmul de joc. Ocaziile au fost de ambele parti, dar Gyan si Chipperfield au ratat nepermis.



Dupa acest rezultat, ghanezii conduc grupa cu 4 puncte. In ultima etapa, toate echipele din grupa D au sanse de calificare in optimi

                   Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu