Translate

joi, 24 iunie 2010

Cariere...de piatră! Pe nord-coreeni îi aşteptă "iadul" la întoarcerea în ţară! "Vor fi trimişi în munţi să muncească"

Înfrângerea umilitoare din partida cu Portugalia, scor 0-7, nu va rămâne fără urmări pentru jucătorii nord-coreeni. Rezultatul înregistrat contra lusitanilor, care a intrat în topul celor mai mari diferenţe de scor din istoria Cupei Mondiale, îi va costa scump pe fotbaliştii lui Kim Jong Hum.







Pe nord-coreeni îi aşteaptă iadul la întoarcerea acasă, conducătorul suprem Kim Jong Il fiind extrem de drastic cu cei care pătează imaginea partidului şi a ţării.






Moon Ki-nam, fost antrenor nord-coreean ce a fugit din ţară în urmă cu şase ani, cunoaşte foarte bine practicele regimului de la Phenian şi dezvăluie ce pedepse ar putea primi fotbaliştii după usturătoare înfrângere cu Portugalia.






"Regimul comunist de la Phenian e foarte darnic la victorii. Antrenorul şi jucătorii sunt recompensaţi cu case mari. Acum însă, ar putea fi trimişi în munţi, la muncă, într-o carieră de piatră", a declarat Moon Ki-nam pentru AP.






Serviciile secrete din Japonia îi dau dreptate tehnicianului nord-coreean, iar evenimentele din Coreea de Nord relevă faptul că regimul comunist are deja "planul" pregătit: familiile jucătorilor au fost puse sub supraveghere până la întoarcerea acestora.






Coreea de Nord a pierdut ambele partide jucate până acum în grupa G, 1-2 cu Brazilia şi 0-7 cu Porrtugalia şi mai are de disputat doar meciul contra Coastei de Fildeş.


  Sursa
http://prosport.ro/
                                                        Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu