Translate

joi, 17 iunie 2010

Campioana europeana invinsa de Elvetia

Spania provoaca prima surpriza la Cupa Mondiala. Desi au detinut controlul intregului joc, ibericii au fost invinsi cu scorul de 1-0 de Elvetia.




Spania si Elvetia se intalnesc a 19-a oara in meciurile directe. Istoria este de partea Spaniei cu 15 victorii de partea ei, dar de aceasta data, nu a contat istoria, ci norocul.



Spaniolii incep partida cu controlul asupra balonului. Acestia asediaza careul elvetienilor. Capdevila, David Villa, Sergio Ramos, Iniesta, Xavi, fac viata grea adversarilor si ii tin sub presiune. Defensiva elvetiana este foarte lenta si evolutia jocului slaba. Posesia apartine in mod clar Spaniei: 70%-30%.



Repriza secunda incepe tot sub controlul spaniolilor. Contrar cursului jocului, Elvetia marcheaza in minutul 52 prin Fernandes. Spaniolii balbaie o minge in careu si elvetianul marcheaza din trei metri.



Ibericii forteaza egalarea, dar au mari probleme in a lega pase in preajma careului. Elvetienii continua jocul defensiv, evident imbunatatit, din prima repriza. De data aceasta, se afla la adapostul unui gol. Desi spaniolii ataca continuu, apararea adversa se repliaza foarte bine si reusesc sa mentina scorul in favoarea Elvetiei.



Campioana europeana reuseste sa provoace primul soc la Cupa Mondiala, fiind invinsa de Elvetia. Scorul final: Spania-Elvetia 0-1.

                                                                                  Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu