Translate

joi, 25 martie 2010

Primavara romanilor bogati

Primavara romanilor bogati a venit! Cel putin asa sustin specialistii in domeniu!

 
Un studiu realizat de Institutul proaspat inventat, cel  de Bunastare Materiala si Fericire Personala a aratat ca peste 50% dintre romani au mai multi bani decat pot cheltui, lucru care afecteaza puternic starea mentala a populatiei. 
"Este chiar greu sa  ai prostul obicei sa tii banii in banca, asa ca incercam sa cheltuim cat putem sa nu mai ramanem cu bani de la salariu la salariu. Numai la asta ne gandim, e deprimant", declarat Mugurel Prosperescu, o functionara la un oficiu postal din Bucuresti.

IGuvernul a indemnat populatia sa cumpere cat mai mult

Desi romanii sunt impatimiti de shopping si cheltuiesc anual sute de mii de euro pe imbracaminte si suveniruri, Guvernul considera ca se poate cumpara mai mult de atat.
"Apar mereu atatea lucruri noi pe piata, nu cred ca e cazul sa intram in panica. O sa mai marim preturile la carburanti, la utilitati, mai mult de atat nu putem face", a declarat un inalt oficial, consultand simandicos unele tabele.
O solutie la indemana a fost gasita de oficialii de la Banca Nationala care au sfatuit populatia sa schimbe banii in valuta si sa plece in vacante. Potrivit declaratiilor lui Mugur Isarescu, cele mai scumpe destinatii, unde banii pot fi cheltuiti mai repede, sunt Japonia, Anglia, Rusia, Franta, Noua Zeelanda si Portugalia.

Studiile specialistilor online au mai aratat ca in Romania cautarile cele mai frecvente pe google sunt "ce sa fac cu banii", "pe ce sa cheltuiesc", "liste de cumparaturi scumpe" si "cum sa scap de bani pana la salariu".


                                                       Zadkielix alais D.M

2 comentarii:

  1. Ne trebuiau studii de inalta specialitate pentru a se dezvalui ca o "mica-mare" adunare de "jmecheri" au bani?
    Nu mi se pare corect sa se toooot scumpeasca gazul, incalzirea, mancarea etc.. pt a-i "reduce" la respect pe cei care au bani. Asa ii obliga si pe cei care n-au sa plateasca la fel ca "bogatanii"...
    Oricum, sa le fie rusine cu ideea asta stupida!

    RăspundețiȘtergere