Translate

joi, 11 februarie 2010

Se intampla si lucruri deosebite in Romania

Impresionant! Nu mi-a venit sa cred ca e posibil! Un real talent se gaseste nascut si incepe a arata celor din jur cat de minunat e darul, e harul fiecaruia!
Personal m-a impresionat aceasta stire in care, desenele micutei de-a dreptul luminoase mi-au creat impresia de-a dreptul speciala despre aceasta fetita!
 In alta ordine de idei ar trebui sa acord si niste felicitari atat pentru acest ziar (ce promoveaza mai mereu o lume decazuta, plina de mofturi si moravuri) cat si parintilor acestei micute ce ar trebui sa fie preocupati ca au un asa copil si nu ar trebui sa-l lase sa se piarda in anonimat!

Aceasta ar trebui sa constituie un imbold, pentru noi toti! Lucrand in mediu artistic cat si ca profesor (fara a ma lauda sau acrea o imagine boombastica despre propria mea activitate), cu scuzele de rigoare ca sunt pedant,consider ca talentul ei ar trebui slefuit si promovat.
De aceea consider ca e fara-ndoiala o stire de prima pagina!
 UN COPIL TALENTAT! UN COPIL DOTAT! UN COPIL CE ARE SENSIBILITATE!

 DE ACEEA,AM CONSIDERAT sa prezint si sa postez asemenea stire! Raman chiar surprins deoarece,Libertatea -"un ziar de cancan" poate edita asemenea poveste!
Nu de alta, dar m-am scarbit pana peste cap de "realitatea" inconjuratoare prezentata in linii atat de ghade, grosiere etc
Dar daca asta-i principala lor preocupare, a ziaristilor de la Libertatea...
Ma mir ca si-a facut loc si acest articol!
 Toate cele bune si sa auzim pe viitor de asemenea oameni dotati, ca au acel loc al lor

                                                                                   Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu