Translate

vineri, 29 ianuarie 2010

Varianta deocheta a celebrului Avatar! Da, e real!

A aparut varianta deocheata a celebrului " Avatar!"
  Da, e real!
 Sa nu credeti ca m-am dereglat sau am fost virusat de acest curent!
 Insa, o postez si pentru fanii acestui film cat si pentru cei ce nu admira si nu au primit acest film atat de entuziasmant!
E real!
 Se intampla in secolul nostru, al vitezei!
 Nu mi-a venit a crede ca unii mai inteligenti au creat variante mai mult decat departate de sensul initial!
 In filmuletul postat de curand pe Internet, extraterestra Neytiri ii explica pamanteanului Jake Sully cum se face face... sex pe planeta Pandora.
In alta ordine de idei, scena scoasa din varianta pentru marele ecran a celebrului Avatar este bine pusa la pastrare si va fi inclusa pe DVD. 
De marti, acest film a devenit oficial cel mai profitabil film din toate timpurile, intrecand incasarile obtinute de Titanic, lansat in 1997.
Dupa 37 de zile in cinematografe, Avatar-ul a incasat 1,859 miliarde de dolari fata de cele 1,843 obtinute de Titanic in urma cu 12 ani. Iar pana la sfarsitul perioadei petrecute la cinema, producatorii estimeaza ca blockbuster-ul lui James Cameron va genera venituri totale de peste 2 miliarde de dolari.
....
 No comment!

                                                                 Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. eu as vrea sa faca o varianta avatar despre cum se pedepseste coruptia pe planeta pandora...si dupa aia nastase sa fie fortat sa priveasca clipul respectiv ore in sir...

    te astept la mine pe blog, fac revista presei...

    RăspundețiȘtergere