Translate

vineri, 8 ianuarie 2010

Încalzirea Globală -studiu de...caz

Încalzirea Globală a primit oficial statutul de credinţă filosofică.
 Nu vă vine a crede?

 Faptul ca incalzirea globala e doar o teorie menita sa manipuleze populatia nu mai este un mister pentru nimeni, dupa ce zeci de dovezi extrem de evidente au spulberat mitul ca planeta se indreapta cu pasi mari catre schimbari climaterice catastrofale.



David Bellamy, un botanist profesor doctor, nu a uimit deloc o intreaga lume prin declaratiile date, conform carora "incalzirea globala este o teorie falsa, avand in vedere ca ea circula de ceva vreme printre adeptii teoriilor conspiratiei. "


Botanistul profesor considera ca schimbarile climatice nu sunt provocate de emisiile de CO2, care nu sunt poluante, ci de defrisarile masive.


Parerea lui Bellamy se refera direct la aspectul acela subliminal - oamenii sunt manipulati sa creada diverse teorii, ceea ce nu e prea greu de fapt, si, dupa cum mai sublinia domnia sa-" adevaratele interese verzi ale planetei sunt camuflate."
Bellamy afirma de altfel ca nu are de ce sa se ingrijoreze, avand in vedere ca oamenii nu sunt atat de dornici sa invete toate dedesubturile stiintifice ale fenomenului de incalzire globala.

****************************************************************

Ceea ce nu face decât să oficializeze ceea ce ştiam deja, oferind şarlatanului miliardar Al Gore statutul de “Mare Preot”, iar lui Barack Obama şi şefilor de state din UE, pe acela de "MAESTRII" farseuri-dirijiori ai unui vast cor global care falsează, falsează ingrozitor, asa într-una...


   Atent si totdeauna pe faza(asa cum ma pricep)

                                          Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Oau ,deci nu crezi in incalzirea globala?
    Te-ai gandit vreodata ca exista manipulare si din cauza celor care promoveaza ideea ca nu exista acest fenomen ,tocmai pentru a apara interesele marilor companii poluatore?
    Citez-Botanistul profesor considera ca schimbarile climatice nu sunt provocate de emisiile de CO2, care nu sunt poluante, ci de defrisarile masive.
    Am sa fac doua observatii numai pe marginea acestei fraze:
    1-el nu spune ca nu exista deloc aceste schimbari climaterice (care duc la incalzirea globala) ,ci doar ca alta e cauza ,si anume defrisarea.
    2-spune ca emisiile CO 2 nu sunt poluante .Pai in procesul de fotosinteza plantele absorb CO2 si elimina oxigen.Daca schimbarile climaterice sunt cauzate de defrisari inseamna ca in mod automat sunt cauzate si de emisiile de carbon ,pentru ca taind padurile , automat este afectat procesul de fotosinteza;deci nu se mai elimina oxigenul de catre plante si nu se fixeaza (absoarbe) CO2.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima parte a raspunsului meu e data dupa logica mea si ce am inteles eu in mare din scoala generala.Procesul respectiv e mult mai complex ,dar nu asta e relevant.
    Am gasit insa ceva pe net in legatura cu subiectul si anume:
    ``Fără fotosinteză, troposfera ar conţine atât de puţin oxigen, încât animalele şi omul nu ar putea supravieţui. De asemenea, fotosinteza, este deosebit de importantă în contracararea poluării şi a efectului de seră.
    Se cunoaşte faptul că dioxidul de carbon este un poluant important, produs în cantităţi mari de către industrie, automobile, sursele de încălzire, etc. CO2 este şi principalul gaz cu efect de seră, deoarece absoarbe şi reţine spectrul luminos cald (razele infraroşii) .

    RăspundețiȘtergere