Translate

luni, 28 decembrie 2009

Alte informatii despre tanti Vanga

 O celebră clarvăzătoare din Bulgaria a mai prezis, pe lângă conflictul de anul viitor, accidentul submarinului Kursk, venirea lui Obama la Casa Albă şi criza economică.




Onouă conflagraţie mondială - purtată după toate „regulile“ impuse de un armament sofisticat, un preşedinte de culoare pentru Statele Unite, atacurile teroriste de pe 11 septembrie 2001 şi multe alte evenimente care au schimbat faţa lumii se regăsesc în viziunile babei Vanga, cea care a fost denumită şi „Nostradamus din Est“. „Se spune că după profeţiile bătrânei se ghida şi Gorbaciov în deciziile pe care le lua“, afirmă scriitorul autohton Pavel Pavlov, în cartea pe care i-a dedicat-o prezicătoarei.



„Ultimul preşedinte va fi negru“



Venirea la conducerea SUA a unui preşedinte de culoare va coincide cu o criză economică majoră, „iar America se va prăbuşi atât de la sud, cât şi de la nord“, a prezis Vanga. Dar vorbele sale nu sunt atât de recente ca ale altor prezicători. Cu puţin timp înaintea morţii sale, pe 11 august 1996, „Regina vrăjitoarelor“ - aşa cum este numită şi acum de bulgari - a făcut această afirmaţie şocantă pentru toate mediile de informare în masă.



Vorbele sale nu au fost uitate însă, blogurile internauţilor din estul Europei readucând profeţia în actualitate în 2008, cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din SUA. Mai mult, clarvă- zătoarea a spus că „omul negru“ va fi ultimul preşedinte din istoria Americii, pentru că, pe perioada domniei sale, SUA se vor diviza în mai multe ţări independente.



O altă viziune a Vangăi ar urma să se adeverească anul viitor. Prezicerea este una mult mai dureroasă decât criza economică. „În 2010 este debutul celui de-al treilea război mondial, care va începe în noiembrie şi se va termina în octombrie 2014. Se va desfăşura, la început, cu arme convenţionale, ca apoi să aibă loc atacuri cu arme nucleare şi chimice, spre final“, indică profeţia bulgăroaicei.



Kursk, un naufragiu anunţat



O altă prezicere care s-a împlinit a fost accidentul submarinului Kursk, din august 2000. Dar, în 1980, când Vanga „vedea“ catastrofa, nimeni nu a înţeles. Toţi cei care au auzit-o s-au gândit că este vorba despre oraşul cu acelaşi nume, situat în plină câmpie, la foarte mare depărtare de mări şi de fluvii. Abia după scufundarea submarinului şi moartea celor 117 marinari, lumea i-a înţeles premoniţia.



Oamenii de ştiinţă care s-au ocupat îndeaproape de studiul „fenomenului Vanga“ afirmă că ea ar fi prezis chiar şi atacul terorist de la 11 septembrie 2001, asupra Turnurilor Gemene din New York. „Groază! Groază! Fraţii noştri din America se prăbuşesc de la mare înăl- ţime, înjunghiaţi de moarte de ciocurile unor păsări de oţel! Apoi, lupii vor ieşi urlând din tufişuri şi mult sânge nevinovat va curge în valuri“, prevestea bătrâna bulgăroaică în 1989. „Traducerea“ experţilor ruşi a remarcat în cuvintele sale atât atacul terorist, cât şi replica furibundă a americanilor în atacarea Irakului - Bush, numele fostului preşedinte american, se traduce prin „tufiş“.



Vizitată pe timpul vieţii de oameni simpli, dar şi de regi şi preşedinţi de stat, de ţărani şi de miniştri, bătrâna ţărancă oarbă este şi acum venerată în Bulgaria ca o sfântă care a ajutat sute de mii de oameni sfătuindu-i în legătură cu ce le pregătea viitorul, indiferent de condiţia lor socială.



„BUNA VESTIRE“



Lovită de trăsnet, a rămas oarbă





Pe numele ei de fată Evanghelia Sourcheva (în limba greacă, Evanghelia se traduce prin Buna Vestire), Vanga s-a născut pe 31 ianuarie 1911, în localitatea Strumiţa din Macedonia. Venită pe lume prematur, cu urechile lipite de cap şi cu degetele unite între ele şi la mâini, şi la picioare, a reprezentat încă de atunci un semn divin pentru familia de plugari săraci care i-a dat viaţă.





La 12 ani este surprinsă de o furtună, luată pe sus de vânt şi lovită de fulger. Cele două verişoare care o însoţeau scapă neatinse. Şocul a orbit-o, dar i-a adus şi harul care o va face renumită. Intră în contact cu persoane decedate de sute de ani, se conversează cu mici entităţi care îi spun ce va urma, ea ajungând să prezică detaliat locuri, evenimente şi persoane din viitor. În 1942 se mută în Bulgaria, în urma căsătoriei.





După venirea comuniştilor la putere, Vanga are nefericita inspiraţie de a prezice locul şi data morţii lui Stalin. Regimul o aruncă în temniţă, de unde va ieşi doar după moartea dictatorului rus. Comuniştii bulgari îşi dau seama de potenţialul clarvăzătoarei, considerând că este mai bine să se folosească de puterile ei. De atunci, pe la căsuţa ei din orăşelul bulgar Rupiţe s-au perindat peste un milion de oameni, cerându-i ajutorul. Vanga şi-a prezis până şi data morţii - 11 august 1996, cu mult timp înainte. Pe patul de moarte, le-a spus celor apropiaţi că puteri similare cu ale ei are acum şi o franţuzoaică de doar 10 ani.

surse:
http://www.museumofhoaxes.com/
 http://ziare.com/
 
                                                                                        Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. interesant...iranul vad ca nu da semne ca il doare la basca de sanctiunile europenilor dezbinati si va continua sa isi dezvolte bombita lor atomica...sa vedem ce o sa fie...

    RăspundețiȘtergere