Translate

vineri, 20 noiembrie 2009

Confruntarea sau ...Mascarada de vineri seara dintre "CEI 3!"

...
Cam asta am vazut in intalnirea celor 3 prezidentiabili … enorm de multa demagogie …

- Tot show-ul nu s-a bazat pe idei ci pe acuze de-a dreptul penibile

- Reprezentantul "rosu", elegant si extrem de bine conturat, cu acele discursuri si idei invatate (parca in fata oglinzii) M.Geoana ne- a oferit un spectacol in care a adoptat lectia "Bunicutei" iliesiste, asemeni unei reclame de... 3 X demagogie

Cat priveste cu reprezentantul "noului" val, mr.Crin, EL A ATACAT CU O VIRULENTA NESTAPANITA SI A MUSCAT, LEIT ca un catel care cateodata mai latra in fata usii sa fie lasat inauntru, ca sa aibe acces la sefie, ca deh...asta e visul unuia ce se considera nealterat si "reprezentant al unei Romanii!"
Stau si ma intreb adanc, fara a fi zeflemist,care anume o fi..?

Iar Presedintele (actual si PROBABIL viitor) a avut un discurs destul de direct, a adus si probe ale unor acuzatii (mincinoase) insa nu mai este acel personaj ce a uimit si a oferit solutii ultime, ci a devenit un presedinte diplomat si nicidecum jucator!
Explicatia e simpla! El e cel a trecut prin atatea razboaie provocate direct si indirect de aceste personaje sau acele gasti ce aplaudau...si la unele cifre!!!
In schimb, am remarcar ca toti trei si-au adus reprosuri de care ar fi putut fi ei insisi acuzati de toti acei romani ce nu sunt multumiti sau nu au de ce sa spere ca aceasta tara va fi in viitor "mai bine!"
Bineinteles, o notiune de nuanta a avut-o reprezentantul rosiilor ce si-a inscris discursul si toata filosofia pe "moneda forte"- omul de rand. Astfel el spera (poate ca da, poate ca nu!!!) la sensibilizarea acelei paturi de romani ce (de)gusta cifre, sondaje si citate religioase venite in momente de acalmie,sau apreciaza nobletea gestului de a acorda 3 buchete doamnelor , sotiilor rivalilor aflati in acea dezbatere...
Totusi trebuie sa remarc ca mr Geoana a avut discursul cel mai orientat spre electoratul debil mintal si mi-a inspirat cel mai mult dezgust!

Insa,toti trei au reluat probleme vechi pe care ar fi putut si trebuit sa le rezolve pana acum…


PE FINAL,daca ar fi sa aleg un castigator al rundei ar cam trebui sa spun ca nu exista momentan, insavoi afla asta pe 22 si mai ales dupa data de Mos Nicolae!
Dumneavoastra ce aveti de spus, de reprosat?

Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu