Translate

duminică, 2 august 2009

Planeta tuturor Disperatilor

Planeta tuturor Disperatilor- Partea 1
"Cei ce nu stiu sa explice administreaza, in timp ce ADEVARATII SE feresc de tot ceea ce implica scandal sau altceva mai tot timpul"-Mencken

....

X, Y Z W WW Z Y Z

AXIOMELE CAT SI UNELE dintre cele ce se cred si se spun sunt doar o parte a ceea ce se cheama ...realitate. ........


Mapamondul fierbea intr-o asemenea modalitate incat tot ceea ce se mai petrecea nu mai avea o importanta. Vantul crizei asemnei unui austru aducator de noi taxe si impozite le sufla tuturor in ceafa cu o forta uluitoare.
"Ce-aveţi, bă, disperaţilor? Ţara arde şi voi vă pieptănaţi?" erau scrise cu majuscule in toate limbile cunoscute ale pamantenilor la fiecare intrare sau iesire din localitate.
Pericolul era unul de care se incerca a se nu mai "bate " doar apropo-uri sau glume .Consideratia era acum aidoma acelei sperante inronoite sau acelei scapari aflate in penumbra.Ceea ce altă dată nu ERA considerat necesar,INDIFERENT DE toate avantajele sau dezvoltarile in "n" domenii nu foloseau.
Doar asa se petreceau lucrurile incat Sfatul Marilor Creiere Nespalate a avut acea aroganta sa aprobe la şedinţa de luni inspre marti o masura de exterminare a "tuturor persoanelor neinsemnate sau a celor ce au probleme de adaptare, de intelegere sau de nesupunere fata de conditiile vitrege."
Aceasta masura starni ura si revolta in majoritatea cazurilor.Totusi, dintre acele "primate nedezvolytate " dar dfornice de avantaje se ridicara si aplaudara prin declaratii si chiar crime dintre cele mai odioase.
Miscarea populara a tuturor rebelilor se organizasera intr-o dezorganizata adunare ce purta titlu neoficial de CoaliţiE. MAI MULT DECAT ATAT, CU SPRIJINUL unor oameni cu suflet si inima, o importanta masa a populatiei fusese adapostita in buncarele sapate (de curand).
Se asteptau si represalii. Mai ales ca se cunostea ca acest Sfat al Marilor Creiere Nespalate trebuia să fi luat o alta decizie categorică în privinţa tuturor.

...................................................................................

“Am ajuns la situaţia ba tu, ba eu, ba mă-ta. Nu mai ştie nimeni cine a început. O să propun în Coaliţie: ori reuşim să găsim cai prin care să nu ne mai certăm, să ne înţelegem ca să facem ceva în ţara asta ori să rupem pisica, pentru că Mapamondul nu mai poate fi manipulat sau subjugat în stilul ăsta” -era declaratia tipic de refuz fata de politica de exterminare.
"Insa toti acesti lideri cainosi au probleme mai complexe, de fond, sunt inconsecvenţi şi iresponsabili, populişti şi demagogi.Urasc oamenii si-si creeaza avantaje de orice fel."

Declaratia de refuz categoric continua de asemenea tot asa de taios...


"...Hai, pe ce facem pariu că şedinţa de luni a acestor Primate ce se cred Iluminate ori nu se ţine, ori va fi urmată de declaraţii sforăitoare? Sper că nu s-a speriat cineva de ameninţările sus-menţionate. Staţi liniştiţi! Nu e nimeni cretin să iasă acum, înainte de aceasta noua epurare etnica,rasiala ce rimeaza cu un genocid de la guvernare. Pisica nu se rupe-n două niciodată. Ea cade în picioare."


Si de ce sa acceptam asa ceva? De ce sa fim atat de slabi la tot felul de ganduri si actiuni dintr-acestea ce,asemenea unor pumnale ne intrerup viata? De ce am ajuns asa de nemernici ca sa ii acceptam? De ce nu luam atitudine si , cu acea speranta ca "mai bine mori in lupta decat nori in somn!"
Sau va convine, oameni buni tot acest circ ce l-au construit cu o aleasa arta, de-a dreptul diabolica?
Este timpul sa ne revenim din aceasta stare de semi-somnolenta ce ne-a cuprins! Este de asemenea momentul sa le explicam tuturor acestor distrugatori si slugi malefice ca nu mai au ce cauta printre noi si, mai mult decat atat nu AU DREPTUL SA OMOARE SAU SA PRETINDA CA AR AVEA DREPTATE IN A LICHIDA VIETI! Cred ca am dreptate ! Atâta ştiu atata fac! Ei insa nu se vor opri la declaraţii. Daca rămânem noi insa la declaraţii tot nu e bine. Daca nenorociţii se vor apuca de treaba cum ii duce capul,noi NE cam facem responsaBILI IN FATA Providentei de lasitate si nimicnicie!
Cu Dumnezeu inainte si luati atitudine! Nu lasati sa duca acest rau ! Rugati-va din tot sufletul, din toata fiinta Creatorului sa ne ajute sa rezistam si, cu acea Putere de Sus sa o trimita si sa aseze lucrurile la o normalitate ce nu mai stim cum ar mai fi..."

Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. Well done!
    Nice story!
    Is this the beginning? I have also underrstand that language because my grandmother is a romanian near Mures.
    I hope so u are well,but what can be found again?
    U write very lighting and also relaxed...U are a writer?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din partea acestei MAFII de politicieni nu ne vom astepta la nimic bun!Poate ar mai fi o solutie:sa-i eliminam prin vot,pe cei care nu ne reprezinta!Ce credeti,poate-i eliminam PE TOTI!Sa vima altii...DACA nu sunt capabili nici ei...ALTII,ALTII,ALTII...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, aveam de gand sa citesc toate episoadele din "Planeta disperatilor" de pana acum, dar... am ajuns aproape de sfarsitul articolului astuia si mi-am dat seama ca nu am inteles nimic din el.
    Politica este un domeniu pe care nu pot discuta pentru simplul fapt ca nu imi place! Cu atat mai putin sa citesc despre.

    RăspundețiȘtergere