Translate

vineri, 10 iulie 2009

O Tarfa noua din Minister



Pitesteanca Lavinia Nastase, proaspatul consilier al secretarului de stat în Ministerul Culturii, Octavian Stireanu, este o personalitate pe cât de contradictorie, pe atât de controversata. În adolescenta si chiar ulterior, Nastase a cochetat cu muzica usoara. Însa, din pacate pentru ea, singurul sau rezultat mai acatarii, în domeniu, a fost un premiu de popularitate la un festival organizat (în anul 1994) în comuna argeseana Rucar. Într-o paranteza fie spus, printre laureatii de atunci ai festivalului respectiv, pe nume „Floare de colt”, s-au mai numarat clujeanul Calin Goia, actualmente solistul grupului vocal-instrumental „Voltaj”, si ploiesteanca Irina Nicolae, partenera de atunci a lui Goia, devenita ulterior componenta de baza a grupului „Asia”, grup care facea furori pâna acum câtiva ani. Daca, ulterior festivalului de la Rucar din 1994, Calin Goia si Irina Nicolae si-au construit cariere muzicale solide, actualul consilier în Ministerul Culturii n-a mai reusit decât o participare în finala Festivalului de muzica usoara de la Mamaia si niscaiva „recitaluri” pe la Zilele comunelor Berevoiesti si Stâlpeni.

«Alina Plugaru a Pitestiului»

Dupa ce a abandonat cariera muzicala înainte de a si-o fi început ca lumea, Lavinia Nastase a izbutit sa devina un nume cunoscut în domeniul modelingului, odata cu înfiintarea propriei sale agentii de fotomodele si manechine, „Evangeline Style” Pitesti. Teoretic, agentia Laviniei Nastase trimitea tinere fete din Arges sa pozeze pe la tot soiul de manifestari de moda, cu precadere în Italia. Prin Pitesti au circulat destule zvonuri care sustineau ca prezentarile de moda ar fi fost doar un paravan, în spatele caruia fetele Laviniei erau puse sa „produca”. Probabil, urmare a unor astfel de zvonuri, jurnalistii de la publicatia electronica www.epitesti.ro au denumit-o pe Nastase Alina Plugaru a Pitestiului. Trebuie, totusi, mentionat ca dovezi în acest sens nu au fost facute publice. Zvonurile de felul acesta au fost, însa, alimentate de comportamentul actualului consilier în Ministerul Culturii. Tinutele cel putin extravagante (decolteuri ultraadânci, rochii transparente, care puneau în evidenta lenjeria intima etc.) pe care le purta atunci când evolua pe scena, ca si cântareata, dar si ca patroana de agentie de fotomodele si manechine, n-au facut decât sa le dea apa la moara.
Alta catastrofa angajata la Guvern....
Pe site-ul Guvernului este si ministerul culturii.Ce cultura o fi avand fatuca aceasta, care nu are nici o experienta in administratie si cu ce o fi in stare sa consilieze un secretar de stat?
Cu astfel de fufa sau pipita consilier om te te poti realiza doar...carnal, cel putin asta se stie...Doar nu asta admira publicul si incearca sa o prezinte!
Asta se cere, asta se ofera...Si retineti numai cu poza pe internet in care sa te imbraci in voal transparent, atunci sa vzi cum iti da cultura pe afara. Cu asa consiliera esti vazut la fel, GOL. Se cere depravare se ofera din plin!
VAI SI AMAR UNDE NE-AU DUS ALESII NOSTRI!Oare ministerul sau ministrul nu si-ar dori cate ceva?
Sau e atat de puritan si cuminte incat refuza totul,inchizand ochii? Oare nu o avea sotie care sa vada ce consiliere laptoase si-a ales?
E trist dar adevarat! Asta se vrea, asta se cauta si asta exista...
Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Ce vagaboanda...
    dACA AR FI, AS ZBURA-O SI AS DA-O AFARA...
    dACA AJUNGE ASTA MINISTRA, SE VA INVATA cum sa ne-o "tragem" asa ...live, fara perdea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai am vazut-o intamplator intr-o emisiune...zicea ca nu e consilier,ci a fost o colaborare cu domnul Paleologu(Ministrul culturii) pentru sprijinirea romanilor din Diaspora[probabil ii sprijina sa plece cat mai multi acolo sa faca bani...cine stie cum]...Spunea ca poza in care era mai mult dezbracata era de la un bal mascat de acum 10 ani...[e o tipa care nu e cuminte,asa cum spunea]
    Vai de noi cu asemenea personaje prin ministere...

    RăspundețiȘtergere