Translate

luni, 22 iunie 2009

Smekeria si mizeria din fotbalul autohton

Documente-documente...Pe asa ceva se bazeaza...
Ele chiar ca sunt si pot confirma simplul fapt că DNA îl învinuieşte pe Prunea relevă şi faptul că şmecheria măruntă, compromisul şi minciuna prin cea mai autentica lipsa guvernează fotbalul românesc. E scandalos modul în care federaţia a gestionat cazul acesta, felul cum s-a plasat cumva în exterior.
Modul în care reprezentanţii ei au mimat nedumerirea şi cooperarea: „Dar vă rugăm, domnilor procurori… Poftiţi, poftiţi! De când vă aşteptam…” . Personajele în cauză aduc mai degrabă cu Patraulea şi Trandafir (scuze pentru comparaţie, maestre Constantin!) din acele B.D.-uri decât cu persoane serioase, competente şi responsabile. Nici măcar nu sunt amuzante. Sunt lamentabile.
Si ei fenteaza "cu stil"...Invoca multe alte chestii! De pilda, concediu fără plată pentru a dribla un punct din documentul trimis de DNA, invocarea prezumţiei de nevinovăţie când e mai mult decât evidentă culpa din punct de vedere moral, sportiv al fairplay-ului, al principiilor şi al bunului-simţ profesional şi uman încălcat cu bună-ştiinţă. Cel mai bine conştientizăm imposibilitatea de a ieşi la lumină în momentul în care constatăm că persoanele din fotbal care îl atacă pe Prunea, prins la înghesuială, au probleme comparabile cu legea, cu statutul, că sunt anchetate în alte şi alte dosare. Trafic de influenţă, acuzaţia care foarte probabil va fi probată, nu e deloc una minoră. Dar pentru unii oameni de fotbal acesta reprezintă un mod de a fi…
Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. sa-i arda focul ghhenei pe toti ce si-au batut joc de tit si de totzi!
    Nu e o urare foarte porietenoasa , insa numai asa se pot trezi acesti infami...
    Nu-i asa Zadkielix?

    RăspundețiȘtergere