Translate

duminică, 14 iunie 2009

Se cauta ...NIMICUL de pe Luna!!!

Atentie...Se pregateste...Se va lansa ...DA...aICI, DE PE tERRA CEVA!
DE MULT TIMP NU AM MAI CITIT SI AUZIT O ASEMNEA ABERATIE...De gresesc sau exagerez, sa-mi fie cu iertare...insa eu, un pam,antean nu pot sa -mi imaginez ca ar exista(ar fi existat sau va...exista) viata pe acest sate;it0Luna.
Insa acesti oameni putrezi de bogati si avand in cap fel de fel de planuri si idei mai mult decat virusate, preconcepute par a ramane "pe pozitii"...
Cum asa, impotriva a tuturor legilor normale, impotriva Divinitatii ei, "puternicii Pamantului" nu numai ca iau in deradere existenta Creatorului ci cauta sa ...scormoneasca si sa consume energie, timp, bani pe niste proiecte ce (fiti fara grija!!!) sunt SORTITE ESECULUI inca de la inceput.
Astfel ca,in aceasta "noua" si "variata" conjunctura,agentia spatiala americana va lansa miercuri spre Luna o nava spatiala care va cauta cel mai bun loc pentru colonizarea satelitului Terrei.

NASA va trimite un robot care va realiza cele mai detaliate harti topografice ale Lunii care au existat vreodata, spun oficialii Agentiei, citati de Los Angeles Times.

Naveta va explora si craterele de la polii Lunii, in care cercetatorii sper sa gaseasca apa inghetata. O a doua nava va fora intr-unul dintre cratere sa vada ce iese la suprafata.

Si acum sa nu ziceti ca as avea ceva cu distinsii simultilateral-obtuzunghici cercetatori ai NASA!
Din simplu motiv ca tot aceasta "distractie", acest plan de explorare a Lunii costa nici mai mult, nici mai putin de... 579 de miliarde de dolari si a fost elaborat in timpul administratiei George W. Bush, care vroia ca oamenii sa ajunga pe Luna inainte de 2020...
Ce mai...O bagatela...
Incheind aici aceasta stire ce m-a determinat sa o comentez in stilul meu, voi mai aduce aminte de un singur aspect.Daca tot se bate moneda si se tot scot bani din orice de ce nu avem totusi un beneficiu?
Sau se incearca acel "plan mesianic" de ..."salvare a Lumii in caz de colaps"?
Dar, daca va aduceti aminte doamnelor, domnisoarelor si dumneavoastra domnilor,acum cativa ani era abundenta de oferte pe internet de teren "intravilan" pe Luna.Cum asa? E cea mai usoara cale de a ...nauci aceasta masa de oameni ce mai ca ar inghiti orice fel de informatie...
Acum, acest remember se vrea a fi doar un simplu bec, flash...Nu-i asa ca in schimbul unei ..."modice"deveneai proprietarul "de drept" al unei parcele lunatice,cu acte in regula?
Ei,acum cei de la NASA,vor descoperi ca cale mai bine pozitionate terenuri sunt deja ocupate? Sau , Doamne -fereste "jucaria" se va dezintegra?
Nu-mi doresc dar nu pot decat sa nu se intample asa ceva...Ar fi prea urat,cu toate ca as inalta , in semn de "victorie" un "strigat al razboinicului!"
"Domnilor,Dumnezeu chiar exista!!!"
Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Trimiteti tot si cautati pana o sa obositi si osa vi se faca lehamite!
    Cam asta este mesajul meu...
    It s like a stupid think to choose and the whole world it s waiting....the futher...
    Anonymus

    RăspundețiȘtergere
  2. Altceva n-au draga de facut?;))

    RăspundețiȘtergere