Translate

marți, 30 iunie 2009

Radiografie cu Oprescu@Co

Ati intalnit nume ca Oprescu?
PANA ACUM, CATVA TIMP,IN ISTERIA (OOPS ISTORIA) PRIMARILOR GENERALI E DE-A DREPTUL inoportun sa va amintesc si "marile" realizari trasbspuse in vesnicele tunuri ce le-au mesterit!
Parca ar avea acel blazon ce ar rezona cu un nume feeric predestinat sa opreasca mersul capitalei catre adevarata libertate si dezvoltare. Acest prim-MAGAR general isi face veacul conform principiului : foaie verde flori de alun, tare mi-e greu sa va spun!
Chiar ca uneori itzi vine sa-i adresezi "cuvinte dulci" si sa-i dedici anumite chestiuni...
Insa are o gramada de gasti e trepadusi ce merg pe principiul" daca nu ai treaba fa-ti..."
Chiar ne cred pe noi toti niste "neica -nimeni" sau niste prostavani ca e el mai "orator" sau...guraliv de ocazie?
Aew un atu! A fost votat de fraieri ca sa ...se poata imbogati el si gasca lui. Numai intr-un singur an a bifat un obiectiv!
Pai sa schimbe vechea garda cu clanul lui interlop e o realizare! Pai a si dat citeva tunuri grase de tot , incit a reusit sa bage in faliment total Curtea de Conturi si Garda Financiara care deja se pare ca a devenit o institutie cadavru.
ACTIONEAZA PE PRINCIPIUL furati baieti ca in Romania SI nu va cere niemni socoteala , ca doar nu e america unde madoff , a fost condamnat la 150 de ani de inchisoare. In Romanica , puscaria are rol de protectie sociala unde stau inchisi doar mosnegi de 80 de ani si babe de 70 de ani sau mame care nu au de unde sa achite pensia de 35 de lei pe luna.Hotii stau bine mersi in cele mai inalte functii , CALDUTE CE le asigura bunastarea, incepind cu presedintele tarii si pina la ultimul directoras numit de clanurile politice interlope.
Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu