Translate

marți, 30 iunie 2009

Despre unele miracole

Exista Dumnezeu si in cele mai negre intamplari si dezastre...
Exemplul cel mai recent este fara doar si poate avionul yemenit ce s-a dizolvat...
De cand ma stiu,catastrofele apar si se traduc in si evenimente brutale care ne demonstrează cît de fragilă si efemera e viaţa noastră. Accidentele de avion sînt în această categorie de evenimente.
Multumesc frumos ca ,pana acum nu sunt ca unul care călătoreşte des cu avionul....Dar nu pot trece indiferent pe lîngă astfel de întîmplări. Prăbuşirea avionului yemenit este mai interesantă decît cea a avionului Air France. Pentru că, în primul caz, există un supravieţuitor, un copil! Nu e un miracol? Nu e o serioasă pîlpîire a speranţei? Nu e o repunere în discuţie a conceptului de destin?
Doamne,Dumnezeule nu ar trebui sa amintesc de aceasta tragedie, dar a cam venit si vremea sa ma minunez cum de au murit aproape 150 de oameni...
Poate ca a devenit o banalitate ca s-a prăbuşit un avion, din asta nu se scapă de obicei! Şi, totuşi, un copil a scăpat.Si pentru asta raman prosternat in fata Divinitatii!
Cum? Vom afla mai tîrziu.Nu e cazul meu sa fac investigatiii.Si nici nu vreau explicatii omenesti! De ce? Poate nu voi afla niciodată! Acest copil are mai mult ca sigur UN DESTINS si un semn nevăzut pe frunte şi moartea l-a ocolit!
Ca sa iunchei un pic mai glumet, parca altfel stau lucrurile cand urci în avion si ai acea speranta ca ştii si că se poate să scape măcar unul! Altfel, cînd speranţa nu e susţinută nici măcar statistic E O TRAGEDIE...

Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. Un super-articol!Stau si citesc destul de multe lucruri pe zi si nu prea inteleg eu destule(nu ca nu as fi treaz!)
    Zadkielix ai acel "ceva" ce trage, chit ca mai scapi litere sau unele fraza,le lasi "artistic" cu multe intelesuri!
    Nu inteleg de ce nu ai colabora cu unii din aceasta presa...Ai accepta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda...Ce sa zic EXISTA O JUSTITIE DIVINA!
    Cu siguranta acel copil va avea un destin deosebit!
    P.S Ma bucur ca mai lecturez si altceva , aici pe blog-ul tau si altceva ce nu are lagatura cu laturile si scurgerile infecte din politica, domnule Zadkielix!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos de aprecieri domnilor si o sa tin cont!

    RăspundețiȘtergere