Translate

marți, 30 iunie 2009

Bernard Madoff a fost condamnat la 150 de ani de inchisoare

Bernard Madoff a fost condamnat la 150 de ani de inchisoare pentru o evaziune fiscala de 65 miliarde dolari. Inainte de aflarea sentintei Madoff si-a cerut scuze victimelor sale.

Acesta a recunoscut in martie in luna martie ca a folosit o schema Ponzi, informeaza msnbc.com..

Avocatii au cerut o sentinta de doar 12 ani, sustinand ca speranta de viata a clientului este de cel mult 13 ani. In prezent, finantistul are 71 de ani.

In urma cu cateva zile, justitia americana l-a obligat pe Bernard Madoff sa renunte la active in valoare totala de 170 miliarde dolari, iar pe sotia acestuia la proprietati imobiliare de 80 milioane dolari.

In urma acestei sentinte, sotia cunoscutului finantist a mai ramas doar cu 2,5 milioane de dolari in conturi.

Fostul presedinte Nasdaq a fost arestat la 11 decembrie 2008, iar pe 17 decembrie a fost pus in libertate pe o cautiune de 10 milioane de dolari, fiind consemnat la resedinta sa cu obligatia de a purta o bratara electronica, semnalizand orice deplasare.
Pai daca stau si ma gandesc avem si noi precedent!
3,5 ani pentru 2.500 miliarde lei vechi. Tot atat se face pentru o găină furată. Deci o găină in Romania costă cam 59 milioane euro. Ce bogătzie la ferma de la Cornu ! Dar la Găgesti unde găinile nasc pui vii !!!
Ha-ha-ha!


Ce poti sa te astepti de la un asemenea om?
Daca ar exista asa ceva zau ca m-as declara fericit ca nu l-as strange de gat sau de ...boase asa, artistic!
CA DOAR E UN NENOROCIT un OM fara de masurahotie si minciuna pe toata linia.Nu este numai vina lui.Controlul financiar se aplica la toata lumea in U.S.A. cu exceptia smecherilor.De ei nu poti sa te atingi din mai multe motive pe care cetateanul de rind american nu le cunoaste.
Cam asa stau si licrurile in Romanica!
Sub o alta prezentare....

Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. De s-ar fi intamplat sa se petreaca aceasta poveste in Romania, nici 150 de zile nu reusea sa stea deoarece "nu suporta regimul de detentie!"
    Gresesc cumva Zadkielix?
    Daca da imi cer scuze!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine punctezi, Anonim!
    Poate ca aceasta este diferenta dintre noi si ei, dintre ei cei rai si noi cei...buni cu toti hotii, boarfele, ticalosii si talharii pamantului!

    RăspundețiȘtergere