Translate

vineri, 29 mai 2009

Stiri de nestiri

Motto: “Noua nu ne pasa, poate voua prea mult! Sau prea deloc..."

Stiri in exclusivitate...Tandretea si expresivitatea lor va doresc sa nu o apreciati in asemenea masura....incat ar trebui sa va minunatzi ca trebuie sa traiti in Mania cu Ro///
Gigi Becali a anuntat azi dimineatza ca la micul dejun a avut ceva probleme cu stomacul.Saracul om...Laptele mioarelor din ograda se pare ca a fost tinut prea mult la frigider si a iesit din termenul de valabilitate. Specialistii au spus ca va trebui schimbat meniul oilor pentru ca incepe transhumanta.Vorba aceea "pe un picior de plai, pe o gura de Rai!"

In schimb ce patronul "mamei tutror ranitilor"- Steaua Bucuresti, genialul jucator Banel a abordat-o pe Simona Senzual intr-un club de la periferia Ferentari. Dupa partida de sex cei doi s-au declarat multumiti. De ce? Simplu...Senzuala Simona a ramas satisfacuta de tariful primit si Banel de laudele la adresa organului....OOOPS Pe sfarsitul campionatului Banel a marturisit in sfarsit ca ii place pozitia aceea preferata...amintita si-n manele "c-asa vor femeile toate!"

Penescu de la Arges al carui Maybach denspe milioane de euro, cu geamuri fumurii, cu oglinzi demontabile, cu luneta incasabila, cu brizbrizuri la oglinda retrovizoare, cu N tevi de esapament, cu cauciucuri de iarna, cu benzina marca smekera, cu perdeluta "de firma" la geamul dreapta stanga,(si nua luat foc inca??) a marturisit ca a devenit fan DNA. Explicatia? Ca sa sustina economia Romaniei, greu lovita de "pardalnica" asta de criza ce i-a dat "batai de cap" si domniei sale la DNA se va oferi sa recunoasca greselile ...altora! NU DE ALTA, EL SI ACUM SE CONSIDERA NOROCOS CA "A SCAPAT" SI A FENTAT "cu stil" pe toti.... Ca sa continui ideea,cei din FerentarI nu au facut inca nici un comentariu.

Ca sa inchEI OARECUM apoteotic,recent am citit o destainuire de-a lui Marica. In PROSTport a povestit,(asa intre 2 ragaieli) ca gratarul de porc mancat weekendul trecut cu prietenii din Germania a avut ceva sorici pe partea stanga si ca de acum incolo va manca numai gratar de pui chiar daca se spune ca cea mai buna pasare.... e porcul.
Daca nu-i prieste, sa ne zica... Sunt multzi flamanzi pe-aici...
Inchei aici cu speranta ca o sa revin...nu se stie caznd siu cu alte stiri "senzationale!"
Zadkielix alias D.M

2 comentarii: