Translate

sâmbătă, 30 mai 2009

Speranta atarna acum...asa cum este ea







Toate stadioanele sunt dezolante fără suporteri… Dar Ghencea mai mult ca oricare.E un mit!

Se apropie acest final de campionat... Dupa un sezon in care, echipa aceasta a suferit, mai mult decat ar fi trebuit, pe final, cu putin noroc de Sus se poate prinde ultimul loc de Europa League, in pofida atator si atator contestatari si atator scandaluri...
IOnsa, ultimele meciuri-ultima etapa cat si acest hazard denumit "joc al rezultatelor" poate decide in mare masura nu numai campioana cat si celelalte participante ale Romaniei in viitoarea editie a cupelor europene!
Tribunele spun insa acea stare de tristete...Nu mi-a venit sa cred ca la un derby ca cel de aseara dintre "militari" si "juveti",acea pasiune sa fie inlocuita cu acele indicatii ce se puteau auzi limpede pana pe ecran.
Bine ca Bunul Dumnezeu a rqasplatit eforturile echipei...2-1 e mai aproape de realitate...
Insa adevarata senzaţie stranie nu rezida in toata aceasta pustietate ce are forta de a speria pana si pe cei mai caliti oameni... şi . Fara sa devin om cu idei fixe SUSTIN si ma zbarlesc impotriva sanctiunii dictate cu atat usurinta impotriva clubului Steaua de a-si desfasura meciul "cu portile inchise"
Poate ca asta s-a si dorit...In asa fel "sefii" doresc Stelei "multiple" succesuri si in aceasta consta dramăa, incercarea la care au fost supusi "militarii".
Dar sunt convins ca una dintre cele mai iubite echipe a ajuns să fie parasita si sa se bucure "in tacere" de aceste 3 puncte vitale in lupta pentru ultimul loc in Europa League...
S-a ajuns insa prea departe...Daca in acest sezon s-a ajuns sa fie intrtinute scandalurile "cu talent" incat au ajuns fără lot, fără antrenori, fără conducători, fără identitate, acum se incearca sa devina si fără spectatori…
Culmea! Daca se tine cont... Steaua a ajuns să presteze unul dintre cele mai bune jocuri ale sale pentru că nu au fost oameni în tribună. Un meci frumos care l-am trait cu acea pasiune de suporter "ros-albastru"!!!
Forta Steaua!
Ramane de vazut daca Cineva de Sus se va indura de echipa...Pana atunci nu mai ramane decat acea speranta,ce iese , asemeni legendei "firava, abia rasarind din cutia Pandorei!"

Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu