Translate

joi, 28 mai 2009

Boc Poc Trosc

Motto
" Dupa blocuri suntem noi/ Care ti-o tragem si tzie..."
Incep sa ma minunez de marimea (nu va ganditzi la prostii...) acestei nesimtiri si ipocriziii venite din partea acestor trepadusi cu aere de vedete(second-hand) din acest guverncu rezonantze de ...interjectzii!
Ca imi provoaca stari de greata nu mai e asa o mare noutate.... Dar parca oamenii astia nu se mai pot opri din aceasta goana dupa privilegii, dupa masini si alte asemeni chestii ce REPREZINTA MATERIA.
MI-AM INCHIPUIT O ANUME intalnire intre acest guvern pirat-privat si cel caruia i se spune si poarta titulatura de Prim ministru...Rezultatul? Nimic spectacular, poate doar ceva fasaitor! Pai cum asa? Simplu, s-a soldat din nou cu rasunatoare declaratii fulminante de tipul "bah baietzi...o sa mai vedem, o sa incercam!"
Domnul Boc este convins peste masura ca programele asa de "profesionist" anticriza adoptate de gasca aceasta vesela au condus la....la ameliorarea crizei si la imbunatatirea indicatorilor super profesionist.
Doamne Dumnezeule, nu ma mai pot cenzura.... Cum poti fi atat de imbecili incat sa ajunga sa se creada ca ar face si bine? Sau cum ar fi cazul sa spunem ca ar avea efecte pozitive, cand ei ca Institutzie nu se descurva si pica "legati la ochi"?
Sau sunt atat de indoctrinati incat tot ce se doreste a fi "legal, drept si corect" e taman opus?
Boc nu are facut altceva decat sa ignore absolut orice recomandare din partea tuturor europenilor sau a specialistilor in domeniu...Insa, mai devreme sau mai tarziu va plati!
Cand va pricepe domnul Boc Poc Trosc ca nimic nu isi revine peste noapte si ca praful in ochi aruncat tuturor categoriilor sociale din tara asta nu fac altceva decat sa ii scurteze mandatul cu ceva ani mai repejor?
Cand va cobori domnul Poc din acel pom si va realiza ca in continuare avem o industrie praf de comenzi si ca lumea e prea speriata sa se apuce de construit case?! Cand va intelege de fapt domnul Poc ca e numai o trista marioneta si e pus asemeni unui nebun 9e piesa de sah, nu insinuez nimic)la sacrificiu?!
Pana atunci, valul tepelor se pot inmulti....
Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu