Translate

miercuri, 15 aprilie 2009

कांस्तातारा मा सा त्रिस्ता ...सौ सेवा क टेंट दे-अ द्रेप्तुल अमर...

Trista Constatare se leaga, atat de starea mea (de sanatate) cat si de climatul (instabil de-a binelea) in care confratzii se tot…scalda..
Panica,catusele, DNA-ul, mortzi fulgeratoare,accidente, previziuni catastrofale sunt incluse in …meniul ce se tor serveste de vreo 2-3 zile incoace… Sau cel putzin asa ceva se vrea a se informa, a se educa sau a se MANIPULA!!!
Ţara e în aşteptarea unui cutremur şi undeva, în adâncuri, plăcile tectonice stau şi meditează.Parac lipseste si acea vovce progetoica sau sarlatanica a “mogulului”…specialist Hancu…
“ O sa vedetzi, ca va veni..”
Sa ne fereasca Domnul Dumnezeu de asa grozavii ce au lovit (recent Italia) cu atata forta…
Insa, schimband doar un pic registrul(ca si ideile expuse), vreau doar sa va spun ca lumea parka incearca sa se martirizeze,sa se oboseasca sis a patimeasca, mai ceva ca Mantuitorul, in asteptarea….evenimentelor viitoare…
Poate ca sunt prea pessimist…insa la acest moment ,fara sa devin partinitor cam in asemenea masuri simt si scriu…In consecinta,o sa citez o alta personalitate machiavelico-angelica autohtona ce se situeaza in varf…sfidand aproape totul…
Bineinteles, ca san u intru in scandal in aceasta Sfanta Mare Saptamana a Patimilor nu o sa dezvalui si identitatea…domniei-sale.
“Să lansăm unda de şoc şi, dacă da, încotro?”. În miezul acestei pulsaţii, cei dotaţi cu capacităţi paranormale au dat primele semne de nelinişte.
De exemplu, o undă care se blochează e chiar mai periculoasă decât una care nu există, întrucât îi oferă sistemului corupt posibilitatea de a se întări. Cam asa ar fi o regula (fara a deveni calcul matematic sau… “regula de trei simpla innodata), ci asa …PUR SI SIMPLU…
Cum asa? Important nu este efectul vizual spectaculos, ci dacă Marea …sau (Im)POsibila Răsturnare va ajunge până la capătul tuturor şirurilor, atunci cu siguranta in aceasta tara, atat previziunile unor anumiti oameni nu ar mai fi asteptate ca …numerele la 6 din 49 sau ca cozile la achitarea birurilor de…orice fel catre acest ….organism cu nume predestinate….STAT!
Si cam atat…
Ca nu-mi doresc sa ma aprind asa degeaba….Ca mai am si eu de trait, de respirat si de sperat …Inca nu mi-a venit timpul, dar, atunci cand voi fi imputernicit cu acea ebnergie necesara, promit lucruri cu adevarat minunate….
Respectele mele tuturor…Macar atat!!!

D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu