Translate

duminică, 12 aprilie 2009

बांसुरी दिन अप्रिलिए

Bancuri de prin Aprilie

Bancurile culese si “updatate” numai si numai pentru dumneavoastra, doamnelor,domnishoarelor si dv domnilor…

- Vezi că inspectorul care a fost luna trecută a dispus să fie marcate toate vieţuitoarele din fermă. Ai terminat?
- De ieri. Dar a fost greu al dracului.
- Cu taurii, nu?
- Taurii ca taurii, mă aşteptam, dar cel mai migălos a fost cu albinele!
:))
Baciul îşi paşte oile pe culmea muntelui. Se apropie un turist.
- Bună ziua, baciule. Frumoase oi ai.
- Mda, frumoase. Alea albe.
- Da’ alea negre?
- Păi… ş’alea negre.
- Dar lapte dau? - Dau, cum să nu dea. Alea albe.
- Da’ alea negre? - Păi… ş’alea negre.
- Dar miei fac? - Faaac. Miei mulţi şi sănătoşi. Alea albe.
- Da’ alea negre?
- Păi… ş’alea negre.
- Dar ceva lînă scoţi de pe ele?
- Lînă? Dau muuultă lînă. Alea albe.
- Da’ alea negre?
- Păi… ş’alea negre.
- Baciule, de ce spui mereu “alea albe”? Ce-au oile albe deosebit?
- Păi… alea albe sînt ale mele.
- Da’ alea negre?
- Păi… ş’alea negre.
- Băi Ioane, ştii tu ce-i un lator?
- Nu ştiu, băi Ghiţă! Dar cum îţi intră în cap cuvintu’ ăsta?
- Păi, uite, a zis fecioru’ lu’ vecinu’ meu că-şi ia un cal cu lator.
Un reporter îl întreabă pe un ţăran: - Auzi, bade, dacă vine un om la tine şi-ţi cere un măr îi dai? - Ai de mine, cum să nu-i dau, doar am destule! - Şi dacă-ţi cere o ladă cu mere? - Cum să nu-i dau, uite cu livadă mare am! - Şi, dacă-ţi rupe merii şi-ţi devastează livada, ce faci? - Îl omor pe ungurul ăla! Un oarecare dintr-un sat îndepărtat soseşte la Bucureşti, se suie într-un taxi şi comandă şoferului: - Du-mă în principiu! Şoferul: - Unde? - În principiu, ţi-am zis! În fine, după mai multe încercări de a-l lămuri pe şofer unde voia să meargă, bădia spune: - Păi mi-a spus şi mie cineva că la Bucureşti, în principiu, se găsesc de toate!
Un ţăran îşi cumpără o drujbă din Bucureşti. Drujba era garantată să taie 1001 copaci. Se duce ţăranul nostru acasă, în pădure, şi se apucă de tăiat copaci. După ce taie 1000 de copaci, drujba nu mai merge. Nervos, se duce înapoi la Bucureşti, la firma de unde cumpărase drujba şi le explică celor de-acolo întîmplarea. Ăştia o pornesc bine mersi. La care ţăranul: - Da’ ce-i cu zgomotul ăsta, băi? Un pictor vestit, aflat prin munţi, întîlneşte o turmă de oi şi se adresează ciobanului: - Bade, îmi dai voie să-ţi pictez oile? - Eşti nebun, omule? Lasă-le aşa albe cum sînt… Soseşte un ţăran la un stadion de lupte de cocoşi. Tipul habar n-are despre aceste concursuri şi se apropie de cineva care arăta ca un bun cunoscător (pălărie, trabuc şi privirea respectivă) şi îl întreabă: - Scuzaţi, în următoarea luptă, care e cocoşul cel bun? Omul răspunde: - Cel bun e cel alb! Prietenul nostru merge şi pariază o mulţime de bani pe cocoşul alb. Începe lupta şi cel alb primeşte o bătaie de pomină. Supărat, omul nostru se îndreaptă către consilierul lui şi îl ceartă: - Alo, domnule, n-aţi spus că cel bun era cocoşul alb? La care celălalt răspunde: - Da, cel alb era cel bun, celălalt este un dobitoc.
Un om de la ţară, împreună cu băiatul său, vizitează un magazin universal de la oraş. Rămîn amîndoi blocaţi în faţa celor doua ziduri strălucitoare, care se despărţeau şi apoi se uneau la loc. Băiatul întreabă: - Tată, ce-i asta? Tatăl, care în viaţa lui nu văzuse un lift, răspunde: - Fiule, n-am văzut aşa ceva în viaţa mea, nu ştiu ce poate fi! În timp ce se uitau amîndoi, cu ochii ieşiti din orbite de uimire, o bătrînă într-un cărucior cu rotile vine, apasă un buton, cele două ziduri se deschid, iar bătrîna intră într-o mică cameră. Zidurile se închid, iar cei doi văd niste cerculeţe mici de lumină, care se aprindeau şi se stingeau. Zidurile se deschid din nou şi apare o blondă superbă de 24 de ani. - Fiule, du-te repede şi cheam-o pe mă-ta! Pe marginea unui drum de munte, stăteau 2 ciobani cu oile lor. La un moment dat, trece un tir şi calcă o oaie. - Ai vazut, mă? - Am văzut. - Şi nu era asta mioara ta preferată? - Ba da. - Şi ce părere ai tu despre asta? - Îmi repugnă.
Pe un drum rău, de care, un ţăran cu o caruţă încărcată cu fierărie şi trasă de un măgar nu putea urca o colină. Trece un drumeţ care îl ajută împingînd carul din spate. Căruţa ajunge în sfîrşit în deal, la un drum mai bun. Atunci săteanul mulţumeşte drumeţului: - Mulţumesc, domnule, că mi-ai ajutat. Cu un singur măgar nu mai ajungeam eu în deal. Un ţăran mergea cu căruţa pe şosea. Un cîine încearcă sa îl depăşească şi, nereuşind, îi spune: - Băi ţărane, ce mergi pe mijlocul drumului? Trage mai pe dreapta! - Doamne, în viaţa mea n-am auzit cîine vorbind, zice ţăranul. - Nici eu, completează calul. Un ţăran intră într-un magazin fero-metal să cumpere o broască Yale. I se spune că n-au aşa ceva. - Atunci, un lacăt simplu, încearca ţăranul. - N-avem. - Atunci, măcar un zăvor… - N-avem. - Nici măcar un foraibăr n-aveţi? - N-avem. - Atunci, ce mama dracului mai ţineţi magazinul ăsta deschis? - N-avem lacăt cu ce să-l închidem!
Mergea un tip cu maşina pe o şosea şi la un moment dat intră într-o porţiune fără asfalt, plină cu noroi moale şi i se înfundă maşina… La cîteva minute, apare un ţăran cu doi boi după el… - Fiule, te-am prins… îmi dai 50 de para şi ţi-am scos Mertz-ul de aici! - Gata, frate. Mă rog, leagă ţăranu’ boii, îi scoate maşina şi spune mulţumit: - Apăi, tată, asta e a 10 maşină pe care o scot din noroi azi! - Păi, bine, tataie, şi de muncit pămîntul cînd îl munceşti? Noaptea? - Nu, dragă, noaptea pun apă aici, în groapă! Un grup de turişti prin Apuseni. La un moment dat, găsesc o peşteră. Intră, o vizitează, totul era foarte fain, numai că mirosea îngrozitor. Cînd ies afară, se întîlnesc cu un baci. Îl intreabă “Dom’ne, ce e cu peştera asta, e foarte frumoasă, dar de ce pute aşa îngrozitor înăuntru ?” “Apăi dragii mei” răspunde baciul, “e o întreagă legendă. Pe vremuri, înăuntru trăia un căpcăun. De două ori pe an cobora în sat şi răpea cea mai frumoasă femeie. Tot aşa pînă cînd au rămas sătenii numai cu urîţenii de femei, pe care nu le mai futea nimeni, şi deci satul era în pragul dispariţiei. Atunci s-au adunat sătenii să se sfătuiască cum să scape de căpcăun. S-au gîndit să îl cheme pe Făt Frumos. I-au dat un fax şi după o săptămînă a venit. A intrat Făt Frumos în peşteră, l-a luat pe căpcăun şi l-a înfipt pînă la glezne în pămînt. Căpcăunul s-a enervat şi l-a băgat pe Făt Frumos pînă la genunchi. Ăsta ce, să se lase mai prejos ? Îl ia pe căpcăun şi-l bagă pînă-n brîu. Căpcăunul, cu ultimele puteri, îl ia pe Făt Frumos şi-l bagă pînă la subsuori. Făt Frumos, nervos ca dracu’, îl ia pe căpcăun, îl bagă pînă în gît, scoate paloşul şi-i taie beregata. Sătenii, foarte fericiţi, au tras un chef de pomină - vreo două săptămîni au tot băut. Ca rasplată pentru Făt Frumos, i-au dat-o pe cea mai frumoasă dintre urîtele pe care le mai aveau. Ăştia doi s-au căsătorit şi au trăit pînă la adînci bătrineţi în peşteră.” “Bine dom’ne, da’ tot n-am înţeles, ce pute aşa în peşteră?” “Apăi nu ştiu, s-a fi c***t vreunul pe acolo !”
Doi ciobani în vîrf de munte. La un moment dat, unul trage o băşină. “Băi nesimţitule, ce te băşesti?” zice celălalt. “Da’ nu io mă băşii !” “D’apăi cine ?” “Cîinele !” Stă ăla, se uită şi zice: “Bă, da’ cîinele nu-i aici!” “Nu-i băi, las’ că vine el!” Un bade se lăuda: - De cînd am îmbătrînit am prins aşa o forţă în mînă! - Cum adică? - Păi să vezi, cînd eram flăcău abia puteam să îndoi p**a… acum uite aşa o mişc! zise badea rotindu-şi schema…
Un student hippy, cu păr mare, îmbrăcat corespunzător, a mers în munţe în excursie. Dupa vreo două zile ajunge la o stînă de oi, badea-l pofteşte înăuntru şi studentul îl întreabă dacă poate să rămînă peste noapte la stînă, poate să mănînce şi nişte caş. Badea îi răspunde: - Da! cum să nu, dar auzi, matale eşti băiat ori fată? Studentul se gîndeşte un pic şi zice: - Aha bade, tu vrei să f**i ceva ! La care badea : - Păi o să f*t oricum, da’ te-am întrebat ca să ştiu cum să te pun!
Un pachebot transatlantic se scufundă şi nu scapă decît Ion, un român, şi Claudia Schiffer. Ajung ei pe o insulă pustie şi îşi întremează un trai. Îşi fac o colibă şi, în lipsă de altceva, şi-o trag şi ei. Într-o dimineaţă, Claudia constată că Ion lipseşte şi îl vede cocoţat pe cea mai mare înălţime a insulei, scrutînd gînditor oceanul. - Ioane, ce-i cu tine, că te văd amărît? - Lasă-mă, femeie, că le am şi eu pe-ale mele… - Hai, spune-mi, poate te pot ajuta. - Mi-e dor de Gheorghe. - Cine e Gheorghe? - Un prieten al meu din România. - Bine, Ioane, dar România e departe. Dar dacă vrei fac eu un minut pe Gheorghe. - Faci tu, Claudio, chestia asta pentru mine? - Da. Uite, eu sînt Gheorghe. - Auzi, băi Gheorghe, i-am tras-o lui Claudia Schiffer…
Într-un sat uitat din România soseşte o delegaţie franceză, cu ajutoare umanitare şi, bineînţeles, spiritul francez nemuritor… Membrii delegaţiei se interesează despre nivelul de trai, nivelul de bunăstare şi de civilizaţie al sătenilor. La sfîrşitul vizitei, un doctor “sans frontieres” se adresează unui ţăran român: D: Bade, dupa ce faceti sex, va spălaţi pe penis ?!? T: Iertaţi dvs, noi nu prea avem scoala, nu înţeleg ce-i aia, “penis” ? Doctorul, care nu ştia bine româneşte, intră în cabinet cu ţăranul şi, “binevoitor”, îi arată despre ce este vorba. La plecare, soţia ţăranului îl tot trăgea de mînecă pe acesta: “Mă Vasile, hai no’, spune-mi şi mie cei aia penis…” Acesta, cu un aer inocent (moment teatral, inocenţa ţăranului român…) răspunde: “Apoi tu muiere, ce să fie, un fel de p**ă de-a noastră, numa’ că-i mult mai mică!”.
La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror: - Sa ma pupi in fund ! - Afara ! - Nuuu ! Aici, sa vada toata lumea !
Un tip beat la un bar cere la chelner sa ii serveasca 3 cafele. - Trei cafele? - Da, una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta. A doua zi, acelasi tip beat cere la acelasi chelner: - Trei cafele… - Trei? - Da… trei… una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta. Chelnerul nu a mai putut sa se abtina, a sarit peste masa si l-a snopit in bataie pe betivan. O zi mai tarziu, apare tipul plin de vinatai la Bar. Chelnerul ironic il intreaba: - Trei cafele?… - Nu, raspunde betivanul, doar doua: una pentru mine si una pentru ma-ta. Pentru tine nu, ca pe tine te agita.
Un betiv intra intr-o biserica catolica si se duce direct la confesare. Intra in cabina si nu zice nimc. Popa, nedumerit, isi drege vocea incercand sa-i atraga atentia omului. Asta nimic. Dupa un timp, bate popa de 3 ori in peretele despartitor, la care betivul raspunde: - N-are rost sa bati, nici eu nu mai am hartie.
Un tip in stare de ebrietate, isi duce prietenii de pahar in apartamentul lui, sa-i culce… Langa pat se afla un gong. - Ce-i cu gong-ul ala? intreaba prietenii, clatinindu-se. - Nu-i gong, e un ceas vorbitor… - Serios? Un ceas vorbitor? - Ca sa va conving, priviti… spuse tipul si apucand gongul trase o lovitura puternica in el. Curand, o voce de cealalta parte a peretelui, striga: - E trei dimineata idiotule…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu